Schiffer: Független vizsgálat kell a NAV-nál

2014. november 18. 11:34

Schiffer szerint Vida Ildikó addig marad pozícióban, amíg el nem dől a Simicska-Orbán meccs.

2014. november 18. 11:34

AZ LMP társelnöke tegnap nem az esti nagyobb, hanem a Vasas Szakszervezeti Szövetség délutáni kisebb tüntetésén vett részt. Szerinte Orbán Viktort csak olyan tüntetéssel lehet megijeszteni, amikor új, ismeretlen társadalmi csoportok artikulálják a véleményüket. Schiffer szerint független vizsgálatra lesz szükség a NAV-nál és Vida Ildikó addig marad a szervezet elnöke, amíg el nem dől a Simicska-Orbán meccs. Schiffer egyébként a délutáni tüntetésre utalva parlamentben is Dunaferr-címeres előkében üldögélt.

(Fotó: Hír24)

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
potyka
2014. november 18. 18:25
Majd Vidra Ildikó és a KEHI függetlenül kivizsgálja. :DDDDDDDDDD
tóth mária
2014. november 18. 16:04
Siffi! elég volt belőled is! már rég óta mondom, hogy nálam ez a figura "bűzlik".
gudmen
2014. november 18. 15:47
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); BejegyzésVastagbőr által
Berecskereki
2014. november 18. 15:05
Schiffer az eheti feljelentést időarányosan még nem teljesítette. Mikor akarja teljesíteni? Vasárnap?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!