Csintalan: Simicska Lajos nem hülye

2015. február 07. 16:31

Csintalan marad a Lánchíd Rádiónál, mert nincs oka másként tenni. Csintalan szerint „Simicska Lajos nem egy hülye. Konzervatív ember, akinek nagyon erős értékrendje van”.

2015. február 07. 16:31

„Engem is váratlanul ért a dolog, egyszer csak a management fogta magát, és lemondott. Mondjuk sok mindenről árulkodik, hogy Simicska a médiából tudta meg a hírt” – vélte Csintalan.

 
A médiaszemélyiség szerint olyan pszichodrámát hozott létre Csermely Péter és Liszkay Gábor, hogy az emberek úgy érezték, nem tehetnek mást, mint lemondanak. „Sok éve vagyok a médiavállalatnál, voltam a Hír TV-nél, most a rádiónál, ahol Liszkay és Csermely (főleg az utóbbi) gyakran radikális álláspontokat jelenített meg” – vélte Csintalan.
 
„Simicska Lajos nem egy hülye. Konzervatív ember, akinek nagyon erős értékrendje van” – mondta Csintalan.
 
Hozzátette: „két olyan embert ismertem az életemben '88 óta, akik magukra vették azt a feladatot, hogy egy párt felépítésében konkrét szerepet vállaljanak. Az egyik Budai György (az SZDSZ-hez közelálló üzletember volt), a másik Simicska Lajos. Az összes többi ember amint hozzájutott a pénzhez, ellopta”.
 
Csintalan Sándort megkérdezte a riporter, hogy ezek szerint az történt-e, hogy „Simicska a pártnak lapátolta ki a pénzt, nem magának?”, amire Csintalan azt felelte, hogy „így is fogalmazhatunk”, majd a reklámszünet után Csintalan helyesbített, hogy „Simicska nem lapátolt ki semmit. De pénz nélkül nem működik a politika, és aki az ellenkezőjét állítja, az hazudik.”
 

Összesen 287 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2015. április 15. 17:19
"De pénz nélkül nem működik a politika, és aki az ellenkezőjét állítja, az hazudik.” kibújt a megélhetési politikus a zsákból
kuzmics
2015. április 05. 13:37
Ja, mint Csintalannak!... Most nyílik a tér Csintalannak, ismét helyezkedik!
Fahrenheit 451
2015. március 12. 19:32
"Simicska Lajos a FIDESZ gazdasági igazgatója volt, aki úgy építette ki Orbánék hátországát, hogy közben az adóhatóságot vezette. Vida Ildikó strómanként lett az utódja. Simicska és Schlecht Csaba (tegnaptól a Lánchíd Rádió főszerkesztője) állt a Kaya Ibrahim-Joszip Tot ügy mögött. Simicska Lajos állam volt az államban, úgy kezelte a közpénzeket, mintha a sajátja lett volna, és egy idő után a közpénzek valóban az övéi lettek. Nem írhatok le olyat, hogy Simicska Lajos közönséges gazember, egyrészt mert jogi képviselőnk megint az intenzívre kerül, másrészt mert ez az egész cseppet sem közönséges. Simicska Lajosnak arra is lehetősége volt, hogy kormánytagokat nevezzen ki, sokkal inkább miniszterelnök-helyettes volt a második Orbán-kormányban, mint a retardált Semjén Zsolt." http://orulunkvincent.blog.hu/2015/02/07/kis_magyar_pentek
pszichodoki
2015. március 12. 18:36
főzöcske "borbásmarcsival"....Ott is "hal a tortán" - sunyovszky szílvi nénivel+ kudlik julcsikával + nagy annácskával és még talán hogy legyen egy "derék, jó vágású, hamisíthatatlan férfi embör " is a girnyó szász negyediknek/ sic!/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!