Felmondtak Simicskának: távoznak a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió vezetői

2015. február 06. 12:56

Közleményben jelentette be pénteken Liszkay Gábor, Gajdics Ottó, Élő Gábor, Szikszai Péter, Csermely Péter és Szerető Szabolcs, hogy lelkiismereti okokból benyújtották fel-, illetve lemondásukat. Simicska Lajost meglepte a vezetők távozása.

2015. február 06. 12:56

Az alábbi közlemény jelent meg fél egy körül a Magyar Nemzet weboldalán:

„A mai nappal a Magyar Nemzet, az MNO, a Hír Televízió és a Lánchíd Rádió alábbi vezetői lelkiismereti okokból benyújtották a fel-, illetve lemondásukat:

Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet főszerkesztője, a Hír Televízió elnöke,

Gajdics Ottó, a Lánchíd Rádió főszerkesztője,

Élő Gábor, az MNO főszerkesztője,

Szikszai Péter, a Hír Televízió vezérigazgató-helyettese,

Csermely Péter, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese,

Szerető Szabolcs, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese.”

Simicska kurvára meglepődött

Az Index telefonon elérte a jobboldali médiabirodalom tulajdonosát. Simicska Lajos maga sem tudta, mire készülnek a jobboldali médiumok vezetőit. Úgy fogalmazott: „Maga is most olvasta a közleményt, hát én is. Kurvára meglepetésként ért, ezért ha megbocsát, akkor most leteszem, és megpróbálom kideríteni, hogy mi történt”.

Simicska úgy érzi, hátha támadták

A PestiSrácok.hu-nak is sikerült elérnie Simicskát, aki röviden csak annyit reagált a történtekre: „Ne haragudjon, most le kell tennem, mert épp öltözködöm. Megyek be a laphoz, és mindenkit kirúgok, mert hátba támadtak”.

Totális médiaháború

Simicska Lajos csütörtökön nyilatkozta azt a Népszavának, hogy „Totálissá válhat a médiaháború, ha a kormány valóban bevezeti az RTL-lel való békülés jegyében az ötszázalékos reklámadót.”

 

*

Fotó: Magyar Nemzet

Összesen 386 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
naugye!
2017. január 11. 14:29
Ez is csak egy kis zaj a gépházból. Most pl. a kazán robbant fel.
kohntalan
2015. április 07. 22:41
OV segge illatosabb.
Locassen
2015. február 07. 18:52
Akkor, ha jól sejtem, ennyi volt Lajos bá' totális médiaháborúja:) Kíváncsi vagyok, hogy Viktor tartja-e magát az ellenfél legyőzését illető alapelvéhez. Mert ha igen, akkor nekünk is lesz egy különbejáratú Hodorkovszkijunk.
alex44
2015. február 07. 18:52
Lehet hogy a Hírtévé is átmegy ballib propaganda csatornába?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!