Szél Bernadett: Kicsoda Kiss Szilárd?

2015. március 16. 17:28

„Minden országban, ahol a demokráciára valamit is adnak, ez a miniszter lemondásával kellene, hogy végződjön.” – mondta az LMP társelnöke a kormánypárti képviselők hangoskodását túlkiabálva.

2015. március 16. 17:28

 Mi volt pontosan Kiss Szilárd megbízatása? Ki nevezte ki? Miért maradhatott állami pozícióban, miután kétszer megbukott a nemzetbiztonsági átvilágításon? Azért, mert közös vállalkozása volt Mészáros Lőrinccel és a Questor vezetőjével? Ezeket a kérdéseket tette fel Szél Bernadett az Országgyűlés mai ülésén. 

Nagy István államtitkár elmondta, Kiss Szilárd minisztériumi munkájának semmi köze a letartóztatásához. „Minden országban, ahol a demokráciára valamit is adnak, ez a miniszter lemondásával kellene, hogy végződjön.” – mondta végül Szél a kormánypárti képviselők hangos zúgolódása közepette. 

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2015. március 17. 08:58
Tényleg nem szép nő ez a Berni! Kár, hogy igazat mond.
BőröndÖdön
2015. március 17. 08:40
Hullanak a nertársak...
balbako_
2015. március 17. 08:37
Ki az a Szél Bernadett?
kuwiq
2015. március 17. 00:03
Szerintetek ezzel a hímsoviniszta kirohanástömeggel, ami miatt én szégyellem magam, el van intézve a dolog? Kiss Szilárd szerintetek korrekt minisztériumi képviselő , fatális tévedések miatt - van egy csirkefogó hasonmása- két ország is körözi szélhámosság és csalás miatt? A fnatikus fidesz hívők sokkal rosszabb mentális állapotban vannak, mint gondoltam. Mondjuk, nem csodálom, mert elég szar helyzetben vannak ilyen alkalmakkor, működik a terelés ezerrel. Pedig, igen ,erre szavaztatok, hogy ezek legyenek, és én is. És már bánom, talán, ha nem megyünk el, nincs két harmad, és az kicsit lehiggasztotta volna a vezért meg a vezérkart, jobban figyelnek, és nincsenek ilyen ügyek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!