Kábítóeszközzel próbáltak megölni egy nőt Pécsen

2015. április 03. 19:42

Családi perpatvart követően állatok kábítására alkalmas eszközzel támad egy férfi egy idős nőre Pécsen. A férfi először a nőnek, majd magának is életveszélyes sérüléseket okozott.

2015. április 03. 19:42

Állatok kábítására használt eszközzel életveszélyes sérüléseket okozott egy idős nőnek és magának egy férfi pénteken Pécsen – mondta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a helyszínen újságíróknak.

Popovics Dejan közölte: az eset délután öt órakor történt a Szövetség utcában. A 64 éves férfi családi perpatvart követően támadt a 82 éves nőre, s nem sokkal később magát is megsebesítette, a mentők kórházba szállították őket. Azt nem tudni, hogy a feltételezett tettes és a sértett milyen kapcsolatban áll egymással. A kábításra használt eszközről a szóvivő annyit közölt, hogy nem minősül lőfegyvernek, tartása engedélyhez nem kötött.

A megyei rendőr-főkapitányság az ügyben emberölés kísérlete miatt indított nyomozást.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. április 04. 09:30
Emberek! Ez már az orbáni "kéthetes" rend? Vagy azzal, várjunk még egy kicsit? (Addig ameddig az utósó magyar leóccsa a villanyt!)
Fakutya Vigyora
2015. április 03. 21:55
Szerintem ez a mmiska volt. Az baszkolódik állandóan az anyósával.
lynx
2015. április 03. 20:45
"Az életszínvonalról meg ne is beszéljünk" Na és a vizeink? A tavak, a folyók? Sehol egy keszeg, egy ponty, csak mindenütt sovány, éhes csukák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!