Pánikot okoztak az ultrák a Deák téren

2015. szeptember 04. 11:10

A rendőrség szerint egy csoport hanggránátokat robbanott csütörtök éjjel a Deák téren. Ettől a járókelők és a környékbeli szórakozóhelyek vendégei közül többen megrémültek, és menekülni kezdtek.

2015. szeptember 04. 11:10

Az Index által közölt felvételek egyikén robbanó hang hallatszik, majd több, az utcán tartózkodó fiatal futásnak ered a Deák téren. A BRFK szóvivője, Csécsi Soma a TV2 Tények című hírműsorának elmondta, egy 100-120 fős csoport hanggránátokat robbantott a téren, ez okozott riadalmat. 

A szóvivő azt is elmondta, hogy a gyanúsítottak a kiérkező rendőrökre támadtak, üvegekkel és székekkel dobálták az egyenruhásokat. A rendőrség reggelig 18 személyt fogott el és állított elő garázdaság bűntettének gyanúja miatt

Csécsi alezredes azt nem tudta megerősíteni, hogy az elkövetésért felelős csoport tagjai fociultrák voltak, a vizsgálat legelső szakasza erre nem terjedt ki. Arról sem nyilatkozott, hogy a rendőrség a pénteki napon milyen atrocitásokra számít.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2015. szeptember 04. 15:43
Vénaszkennert minden stadionba!
MZ/X
2015. szeptember 04. 11:47
Ékezet nélküli laptopról kommenteznek mindketten... Kicsit sem gyanús..., hogy hol használnak ilyeneket...
Secnir
2015. szeptember 04. 11:35
apa, kezdődik...
1. Hugyos Mate Migransvadasz Zaszloalj
2015. szeptember 04. 11:34
A fociultrak a magyar nemzet lelkiismeretei, a nemzet tartogericei. Nelkuluk nincs magyar feltamadas ! Ezek a tisztaarcu magyar ifjak fogjak visszafoglalni Erdelyt. Ma Budapesten verik az olahot, holnap Erdelyben. Ne sirjatok szekely lanyok ! Epitsetek diszkapukat Nagyvaradtol Brassoig, szorjatok viragot a labaik ele. Mert mar jonnek, jonnek a felszabadito magyar ultrak ! Hajra Magyarorszag ! Hajra magyarok !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!