Orbán Viktor segítségét kérte a terrorizmus miatt a Mazsihisz

2015. november 26. 10:12

További biztonsági intézkedéseket kért Orbán Viktortól „a szélsőséges iszlám európai megjelenése” és a terrortámadások miatt a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége.

2015. november 26. 10:12

Szorosan együttműködünk az illetékes belügyi szervekkel, ezzel együtt további biztonsági intézkedéseket szorgalmazunk, ami miatt közvetlenül Orbán Viktor miniszterelnökhöz fordultunk” – mondta a Magyar Időknek Heisler András. A Mazsihisz vezetője szerint erre az utóbbi idők terrortámadásai miatt van szükség. „Nem engedhetjük meg, hogy szélsőségek megtörjék azt a sokak által reneszánsznak mondott fejlődést, mely ma a magyarországi, és különösen a budapesti zsidóságot jellemzi” – fejtette ki.

Az EMIH eközben folyamatosan egyeztet a rendőrséggel, hogy a december 6-án kezdődő szabadtéri hanukát biztonságos körülmények között meg lehet-e tartani.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
veletlen
2015. november 27. 00:11
"Szerinte Európa tisztában van azzal, hogy zsidóság nélkül nem képzelhető el földrészünk jövője, így Magyarországé sem." :D
Területvédő
2015. november 26. 16:22
Ezt olvassátok el: "Párját ritkító csőcselék a zsinagógában" https://kuruc.info/r/7/147699/ És ezek merészelnek még kérni.
Területvédő
2015. november 26. 15:32
A retkes szőrös seggeteket is a magyar állam védje? Újra mi finanszírozzunk valamit nektek, a magyarokat gyűlölőknek? Miért is? Nincsen TEV? Nincsen Inkal? Köpedelem.
eldugult szívcsakra
2015. november 26. 14:50
Még szép, hogy igazuk van! Ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor végül Mohamed megy a Dohány utcába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!