MSZP-s múltja van a tüntető zuglói iskolaigazgatónak

2016. február 18. 22:26

Pukli István, a zuglói Teleki Blanka Gimnázium igazgatója, aki egyre aktívabban lép fel a jelenlegi pedagógustüntetéseken, tíz éven keresztül az MSZP tagja volt, még országgyűlési képviselőjelöltként is indult. MSZP-s múltját Pukli meg is erősítette a Hír TV-nek.

2016. február 18. 22:26

Megerősítette a Hír TV-nek Pukli István, hogy MSZP-s múlttal rendelkezik. A budapesti, zuglói Teleki Blanka Gimnázium igazgatója, aki egyre aktívabb és központibb szerepet visz a most folyó pedagógustüntetéseken és tiltakozó mozgalomban, 1997 és 2007 között volt a szocialista párt tagja, Paksról indulva. 1998-ban rajta volt az MSZP Tolna megyei országgyűlési képviselői listáján, de nem került be a parlamentbe. 

A Hír TV-nek Pukli úgy nyilatkozott, hogy 2007-ben lépett ki a pártból, méghozzá Gyurcsány Ferenc miatt. 

Pukli csütörtökön azt üzente a tiltakozó pedagógusoknak: „Nincs hova hátrálnunk. Nekünk meg kell oldani a közoktatás helyzetét, és az alapjaitól fel kell építenünk. Mindenkire szükség van. Ne féljetek”.

Összesen 417 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. február 20. 05:47
Nagy hisztit csapnak a zsideszbolsik azon, hogy ez a tanár régen MSZP tag volt de a kardra vetnék magukat Orbánért aki kommunista szülők, kommunista kölke volt meg, hogy a Fidesz és az MSSZP/DK is tele van mocskosnál mocskosabb kommunistákkal. Hol a józan értékelés?
antioxi
2016. február 19. 14:00
Pukli politikai szélhámos forradalmának vége, ez nyilvánvaló. "Nincs semmi látnivaló, mindenki menjen haza" ps: A tanárok jogos igényeit (klik, tanszabadság, óraszámok átalakitása, tantervek, stb) ki kell elégiteni a reális mértékig. Puklitől, a szélhámos politikustól függetlenül.
antioxi
2016. február 19. 13:04
Pukli a politikai szélhámos nagy kárt okozott a pedagógusok jogos igényei érvényesitésének. Tette ezt azzal, hogy túlmozgásos (hisztis, autoriter, őrült majom) politikai szélhámosként nem birt magával. Pukli! Húzz el a gyurcsányi pártba, ott a helyed.
antioxi
2016. február 19. 12:12
A legjobbkor derült ki, hogy ez a Pukli puklizott és nagyon büdöset. Pukli, húzz el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!