A DK már nagyon kivitetné a karácsonyra beígért Erzsébet-utalványt a szavazóinak

2017. január 09. 11:20

A Demokratikus Koalíció szóvivője azt követelte a kormánytól, hogy néhány napon belül minden nyugdíjashoz juttassák el a megígért tízezer forintnyi az Erzsébet-utalványt.

2017. január 09. 11:20

Gréczy Zsolt hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, pártja időben figyelmeztette a kormányt, ne Erzsébet-utalványt küldjön, hanem adja oda készpénzben a 10 ezer forintot a nyugdíjasoknak. A nyugdíjasok már tavaly december elején, jóval karácsony előtt megkapták volna a készpénzt, amit az utalvánnyal ellentétben akár élelmiszerre, akár gyógyszerre, akár az unoka ajándékára is költhettek volna, tette hozzá.

A Magyar Nemzet hétfőn azt írta, hogy mintegy 56 ezer nyugdíjas még mindig nem tudta átvenni azt az Erzsébet-utalványt, amit november végén jelentett be az időseknek Orbán Viktor miniszterelnök azzal, hogy karácsonyig, de legkésőbb az év végéig megkapják az érintettek. (MTI)

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2017. január 09. 20:00
De nagyon védik a nyugdíjasokat - álszentek sokasága, szégyellhetik magukat.
Negue
2017. január 09. 18:17
Mit "követel"? Milyen alapon? Ezeknél pofátlanabbak nem hiszem, hogy léteznek!
GV0917
2017. január 09. 17:48
Ti undorító mocsok férgek! A mi nincs módotokban, azt ne is követeljétek! Mi az hogy KÖVETELJÜK? Ezt a szót egy használt főkönyv rovatai felett láthattad okostojás Zsóti! Ti és a brancsotok tulajdonképpen teljes vagyonotokkal tartoztok nemcsak a nyugdíjasoknak, hanem minden magyar állampolgárnak is! A görög válságnál több nagyságrenddel magasabb összegű hiányt produkáltatok. Most csak beülnétek a készbe! Már rémálmaimban az jár eszembe, hogy nem Ti generáljátok a migrációt, hogy az IMF és egyéb pénzügyi guruk Ellátási költség fejében fölszippantsák a meginduló gazdasági fejlődés eredményét!??? Ha már ti aranyat kerestek (mellesleg menjetek ki a nemzeti Pantheonba és álljatok meg Arany János sírjánál.Ott nyugszik a nemzet ARANYA!)-akkor cudar világ következik!(De hol van az ARANYFEJ II.???)
imres
2017. január 09. 16:12
Tipikusan olyan hír, ami bizonyíthatatlan. Így vagy elhiszed vagy nem. Én is megkaptam. A párom is. A rokonságban, környezetemben mindenki. Csengertől Kanizsáig. Lehet, hogy a szutyok firkász hasra ütött és mondott egy jó nagy számot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!