Elképesztő állapotok uralkodnak a csepeli tüdőgondozóban

2017. május 30. 09:26

Penészes és omladozó falak, kilógó vezetékek, ősrégi röntgengép.

2017. május 30. 09:26

A csepeli tüdőgondozó olyan állapotban van, mint amihez nem hogy évek, de évtizedek óta nem nyúlt volna senki. A vizsgálatoknál használt gép is ősrégi. Az önkormányzat azt írta: nemsokára átveszik az épületet és felújítják vagy átköltöztetik a rendelést.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2017. május 30. 17:39
Lehet, hogy erre akarja költeni Sziszi a birkózó csarnok pénzét, és ezért rejtette el Viktor szeme elől az alapítványába, aki csak sportcélokra ad támogatást. A közösből, persze... Mi másból?
terembura
2017. május 30. 12:09
Ki nem szarja le, Németh Szilárd most kapott kétmilliárd forintot birkózócentrumra. Arra nyilván sokkal nagyobb szükségük van a csepelieknek, ezért szavaztak rá. Nincs itt semmi látnivaló, működik a demokrácia.
Lanchaster
2017. május 30. 12:00
"Az önkormányzat azt írta: nemsokára ÁTVESZIK az épületet és felújítják vagy átköltöztetik a rendelést." Azt miért nem lehet tudni a nagy drámázásban, hogy MOST kié a tüdőgondozó, és kinek kellett volna ezt a lepratelep állapotot észrevenni/megelőzni/felszámolni? Azt miért nem lehet tudni, hogy a JELENLEGI tulajdonos kért-e valaha, valakitől segítséget ehhez, és ha nem kapott, akkor mi volt az elutasítás oka? Ez az állapot valóban szégyenletes, de azt ugye senki nem gondolja komolyan, hogy egy kormánymegbízottnak kéne látogatnia az ország tüdőgondozóit, és azt figyelni, hogy hol omlik a vakolat?
Mindjárt
2017. május 30. 11:37
Ha a felcsúti banda nem lopna olyan rengeteget a magyar adófizetők pénzéből akkor jutna magyar egézségszolgáltatásra, oktatásra, utakra és sok minden másra amit tönkre tesz a fidesz banda korrupciója, Magyar emberek vesztik életüket azért, hogy a fidesz banda nagykutyái rengeteg milliárdokat lophassanak. Kifosztják a családokat és a gyerekeiket mert őket csak a lopás érdekli. Fidesz ne lopj – olyan sokat – olyan pofátlanúl
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!