Botka: Visszaadjuk a Fidesz által elvett önkormányzati jogokat

2017. augusztus 16. 18:15

Helyreállítaná az „európai szintű önkormányzati rendszert” Botka László – erről az MSZP miniszterelnök-jelöltje Siófok jobbikos kötődésű polgármesterével tartott közös sajtótájékoztatóján beszélt.

2017. augusztus 16. 18:15

Az „európai szintű önkormányzati rendszer helyreállítását” ígérte az MSZP jövő évi parlamenti választási győzelme esetén a párt miniszterelnök-jelöltje szerdán Siófokon.

Botka László a város Fő terén Lengyel Róbert (független) polgármesterrel tartott sajtótájékoztatón azt mondta, hogy ez a lépés, és „a Fidesz által elvett jogok” helyi közösségeknek való visszaadása nagyon fontos eleme a párt programjának.

Az ellenzéki politikus az MTI kérdésére, miszerint a jobbikos hátterű Lengyel Róberttel való találkozása jelenti-e azt, hogy az MSZP választási együttműködésre készül a Jobbikkal, azt mondta: Siófok független polgármesteréhez érkezett, vele beszélt arról, hogy a kormányváltás után miniszterelnökként helyre akarja állítani Magyarországon az önkormányzati rendszert. „Más pártpolitikai kérdést nem tárgyaltunk, mert független polgármesterrel nem lehet pártpolitikai kérdéseket megtárgyalni” – tette hozzá.

(MTI)

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2017. augusztus 17. 14:54
Botka hülyének nézi az embereket! Mintha nem ő és az övéi (Gyurcsány+szdsz) vágták volna vissza az önkormányzati költségeket. Emiatt adósodtak el az önkormányzatok mert csak hitelből lehetett finanszírozni a kötelező kiadásaikat: oktatás, egészségügy, stb. Az mszp azt tervezte aljasul, hogy az elbocsátások felelősségét az önkormányzatokra tereljék. Szemét népség. ps: Az mszp elmehet a ... csába az ígérgetéseivel együtt, ismerjük őket.
Mich
2017. augusztus 17. 00:11
Azt hiszi ez az idióta, hogy polgármester-választáson indul...? Bár lehet, hogy néhány hét múlva csak az marad neki...
tango47
2017. augusztus 16. 23:37
A Fidesz szanálta az önkormányzatok adósságait, akik éppen olyan felelőtlenül gazdálkodtak, mint a 2010 előtti kormányok és az un. "devizaadósok". Nem ártana, ha valaki, valakik felelőtlenül viselkednek (bármilyen poszton), azok anyagilag is felelnének tetteikért.
ThunderDan
2017. augusztus 16. 21:12
Egyszer ezt már hallottuk. 2002-ben. NEM AKARJUK, hogy az MSZP valaha is bármit "VISSZAADJON". SOHA TÖBBÉ MSZP-T!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!