Harminchét migránst fülelt le a rendőrség az M6-os autópályán

2017. október 24. 23:08

A rendőrség tájékoztatása szerint kedden harminchét migránst kapcsolt le a rendőrség az M6-os autópályán.

2017. október 24. 23:08

 

Egy szerb embercsempészt és a furgonjában megbújó 37 migránst állított elő a rendőrség az M6-os autópályán kedden délután a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, ahogy az a police.hu-n közzétett jelentésben áll.

A közlemény szerint az autópálya Sárközi pihenőhelyénél az autópálya-rendőrség járőrei intézkedés alá vontak egy furgont, valamint annak vezetőjét. A jármű rakterében 37 külföldi személy utazott, akik okmányokkal nem rendelkeztek, így nem tudták hitelt érdemlően igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon.

A rendőrök a 45 éves, szerb állampolgárságú sofőrt, valamint az önmagukat indiai, pakisztáni és afgán állampolgárságúnak valló személyeket a Szekszárdi Rendőrkapitányságra előállították.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya a szerb férfi ellen büntetőeljárást rendelt el embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. Az egyenruhások intézkedtek az illegális migránsok egészségügyi ellátásáról, valamint részükre élelmiszert és innivalót biztosítottak.

A rendőrök intézkednek a migránsok tompai határrendészeti létesítménybe való szállításáról.

(MTI)

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2017. október 25. 08:22
"A rendőrök intézkednek a migránsok tompai határrendészeti létesítménybe való szállításáról." No ez az ami a legnagyobb hiba amit elkövetnek! A sofőrt börtönbe! - ez nem kérdés! A határsértőket azonnal vissza kellene toloncolni!!! Ujjlenyomat, fénykép, és ha még egyszer illegálisan elfogják, börtön!!! Egyszer s végre tudomásul kellene már venni, hogy határsértőkről van szó! Addig, amíg nem megfelelő szigorral lépnek fel a hatóságok, jönni fognak! Sőt, egyre többen fogják kijátszani a határvédelmet, mert ha már itt vannak, nem dobják vissza őket, és ez a céljuk!
Karbantartó9
2017. október 25. 06:16
Ja most látom, hogy határrndészeti létesítménybe szállítják? Mi a fenéért nem vissza a francba a határon túlra?!
Karbantartó9
2017. október 25. 06:15
37? És a határőrök mi a jó édes nénikejüket csinálnak? 1-2 beszökik, oké...de 37???
repulok
2017. október 25. 00:00
Szerencsétlen nyomorultak, egy csomó lóvét kifizettek a semmiért...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!