Bánja a polgármester, hogy kitüntették a Quimbyt

2017. december 11. 08:51

Néhány korábbi kitüntetett méltatlanná vált a Dunaújvárosért Díjra – mondta a város polgármestere, Cserna Gábor az ATV által hétfőn bemutatott felvételen.

2017. december 11. 08:51

Nem tartja méltónak a Dunaújvárosért Díjra a Quimby együttest Cserna Gábor, a város fideszes polgármestere – derül ki az ATV által közölt felvételből. Az elismerést Dunaújváros közgyűlése mégsem vonja vissza, „mert azt nem illik” – közölte Cserna Gábor a felvételen. Korábban a polgármester nem emelt kifogást a népszerű zenekarral szemben. Az elismerést még 2012-ben ítélte meg számukra a megyei jogú város közgyűlése.

Dunaújváros polgármestere még novemberben beszélt arról a megyei jogú város közgyűlésén, hogy „egy fiatal tehetséggel szemben” nem tartja méltónak a népszerű zenekart az elismerésre: „Nyilván nem fogok példákat mondani, de gondolok a Quimby együttesre, satöbbi, satöbbi, akik már nem igazán feltétlenül méltók erre a címre” – jelenetette ki Cserna Gábor. 

Az ügy előzménye, hogy Kiss Tibor, a Quimby frontembere egyik versében „varangykirálynak” nevezte Orbán Viktor miniszterelnököt.  

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2017. december 12. 07:46
A polginak igaza van.
választópolgár
2017. december 11. 18:36
Mit jelent a quimbi? : https://www.youtube.com/watch?v=8ccXid0lQXg&feature=youtu.be&t=102 A legnagyobb internetes szlengszótár, az urbandictionary.com szerint a quimby szó jelentései: 1. A man in the middle of a 3-way butt-fuck. (Az a férfi, aki egy hármas férfivonatozás közepén van.) 2. A person who sucks farts out of dead chickens. (Az a személy, aki a döglött csirkéből fingot szív.) 3. When three guys are fucking each other in a cock train line, the guy in the middle is a quimby. (Amikor három csávó dugványozza egymást vonatozva, na az az arc, aki a közepén van, az a quimby.)
cutcopy
2017. december 11. 13:33
Azért az NKA támogatásokat nem utasítják vissza a kis libsifattyak..
HToma
2017. december 11. 13:02
Mint egykori (2002, 2006, 2010) Fidesz szavazó írom, a Fideszesek egyik baja, hogy hiányzik belőlük a nagyvonalúság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!