MLSZ: Havi tízmilliónál többet egyik szövetségi kapitány sem keresett

2017. december 28. 17:00

A magyar futballválogatott szövetségi kapitányai közül egyik sem keresett havi 10 millió forintnál többet – közölte csütörtökön az MLSZ.

2017. december 28. 17:00

A magyar labdarúgó-válogatott egyik szövetségi kapitánya sem keresett többet havi 10 millió forintnál – áll a sportági szövetség (MLSZ) csütörtöki közleményében. „Az MLSZ nem várja el senkitől, és nem engedi meg, hogy szerződés és fizetés nélkül végezze a munkáját” – olvasható az állásfoglalásban, amely a Sport Plusz hetilapban megjelent, a szövetségi kapitányok fizetését firtató cikkre reagál.

A szövetség kitér arra, hogy a 2010 óta kinevezett kapitányok – sorrendben Egervári Sándor, Csábi József, Pintér Attila, Dárdai Pál, Bernd Storck, Szélesi Zoltán és Georges Leekens – mindegyike részesült anyagi juttatásban, és a szakemberek fizetése között nem volt érdemi különbség. Az MLSZ jelezte, a szövetségi kapitány javadalmazásához nem használ fel közpénzt, és a kapitánnyal együtt hiánytalanul teljesíti a járulékfizetési kötelezettségeket.

(MTI)

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyéressy Károly
2017. december 29. 10:01
Egy fillért se a focinak. Se tao, se stadion, se semmilyen formában. Termeljék meg maguk primitív munkájuk ellenértékét!
koronaszepe
2017. december 28. 21:08
Kis pénz, kis foci...
liberálzöld.
2017. december 28. 20:28
Ennyi pénzért mit akarunk? Szakembert? :)
formaegy
2017. december 28. 19:12
"...magyar futballválogatott szövetségi kapitányai közül egyik sem keresett havi 10 millió forintnál többet – közölte csütörtökön az MLSZ." Most valami q-va nagy megkönnyebbülést kellene éreznünk? Szegények, nem kaptak havi 10 milliónál többet! Csak úgy halkan megkérdezném, mi a q-va ........t dolgoztak havi 10 millióért? Mi a jó büdös francot csináltak havi 10 millióért?! Netán valami felelősség nyomta a vállukat?, emberek élete múlott a munkájukon?, mi a q-va .....t tudnak felmutatni szerencsétlen agyondolgozottak a havi 10 millióért? áááááááááááááá.....pffff.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!