Pintér Attila távozik a Puskás Akadémia éléről

2018. június 04. 14:01

Közös megegyezéssel elhagyja labdarúgócsapatát Pintér Attila.

2018. június 04. 14:01

Pintér Attila közös megegyezéssel távozik a Puskás Akadémia FC labdarúgócsapatától – jelentette be a felcsúti klub a honlapján.

„Közös megegyezéssel távozik a Puskás Akadémia FC vezetőedzője, Pintér Attila, aki csapatunkkal a Magyar Kupában ezüstérmes lett, a bajnokságban pedig a hatodik helyen zárt. Ugyancsak közös megegyezéssel távozik Szalai László, a Puskás Akadémia utánpótlás szakmai igazgatója” – olvasható a közleményben.

(MTI)

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2018. június 05. 08:46
Bernd Storck lesz az utódja. Na ez több kérdést is felvet. Mennyi maniért? Ki fizeti, Lőrinc a saját zsebből? Alkotott ez a német valaha is maradandót? NEM! Ennyit Pintér is tud.
még fokozza
2018. június 04. 21:41
Nem lesz könnyű pótolni. Mennyibe van egy ilyen "közös megegyezés".
pacal68
2018. június 04. 20:22
Pintér Attila egy egyszerű, szegény parasztgyerekként került anno a Fradiba, számára nagy megtiszteltetés volt hogy ott játszhat. Sem játékosként sem edzőként nem a kedvencem, de a munkáját szivből csinálja és a csapatáért a tűzbe menne.Edzőként is számos helyen bizonyitott:a Fradival 38 évesen lett bajnok, a Győr 30 év után lett bajnok Pintér irányitásával. Tény a válogatott élén nem volt sikeres. Nem egy Capello vagy Zagallo szintű fenomén de ezt a sok köpködést azért nem érdemli meg
Hunyadi Mátyás
2018. június 04. 18:08
Hatalmas veszteség lehet. Az országzászlót félárbocra kell ereszteni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!