Fidesz: Nem szűnik meg a cafeteria

2018. július 25. 15:42

Reagált a kormánypárt a DK a cafeteria-szabályok visszaállításáról szóló aláírásgyűjtésére: a Fidesz szerint SZÉP-kártyán a munkavállalók továbbra is megkapják majd a cafeteria összegét.

2018. július 25. 15:42

Nem szűnik meg a cafeteria és az összege sem változik, azt a SZÉP-kártyán továbbra is megkapják a munkavállalók – közölte a Fidesz-frakció szerdán az MTI-vel.

A nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportja ezzel arra reagált, hogy Arató Gergely DK-s frakcióvezető-helyettes bejelentette, aláírásgyűjtést indítanak a cafeteria megadóztatására hozott új szabályok megszüntetéséért. 

A Fidesz-frakció úgy fogalmazott, azok a Gyurcsányék beszélnek, akik elvettek egyhavi fizetést és egyhavi nyugdíjat az emberektől, valamint megalázóan alacsony bérekért dolgoztatták és agyonadóztatták a munkavállalókat.

A Fidesz célja, hogy a magyar munkavállalók a munkájukért tisztességes bért kapjanak, és inkább a bérük emelkedjen, ne pedig utalványokban kapják fizetésük egy részét – hangsúlyozták.

Közölték: egyes érdekcsoportok olyan biztosítási és magánegészségügyi szolgáltatásokat próbálnak a cafeteria körében tartani, amelyeknek nincs ott a helyük; ennek a lobbinak nem engednek.

Hozzátették, a béremelések további ösztönzéseként tovább csökkentik a munkát terhelő adókat és folytatják a közszféra béremelési programjait is.

(MTI)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lionheart
2018. július 25. 22:32
"egyes érdekcsoportok olyan biztosítási és magánegészségügyi szolgáltatásokat próbálnak a cafeteria körében tartani, amelyeknek nincs ott a helyük" szerintem egyes érdekcsoportok a SZÉP kártyát próbálják meg a kizárólagosan a kafetéria körében tartani. Kédés, hogy ott-e a helye?
Pelso j.
2018. július 25. 16:32
Nem szűnik meg, csak ellehetetlenítitek.
Illieral
2018. július 25. 16:26
Egyetlen kaffetéria elem marad a szép krátya. De közben létrehozták az Erzsébet programot, az Erzsébet utalványt is, nem kevés pénzbe került ennek kialakítása, bevezetése működtetése. Most ezt is ledarálják, nem is értem miért. Pláne, hogy elvileg jül megy a költségvetésnek. Szóval itt valami nem stimmel.
A jobbik árulása: október 2.
2018. július 25. 16:16
Én Fidesz támogató vagyok, de ez nyílt mellébeszélés! Fideszes barátaim kezdik elveszíteni a valóságérzékelésüket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!