Megvan Orbán Viktor rinocéroszának a neve

2018. október 22. 15:24

2018. október 22. 15:24

„Lezárult hát a szavazás, köszönöm, hogy ennyien részt vettetek benne. Elsöprő többséggel a Csülök név győzött. Keresztapaként azt fogom tehát javasolni a nyíregyházi állatkertnek, hogy az általam örökbefogadott kis rinocérosz Rejtő Jenő egyik hőse után a Csülök nevet kapja.
Kedves Csülök, remélem, mihamarabb személyesen is találkozunk. Viszlát Nyíregyházán!”
 – írta a miniszterelnök a közösségi oldalán.

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2018. október 24. 10:38
Ahol feltette a kérdést ezt (~ - kissé javítva...) írtam: "Gondolom, az egész rinocérosz közvélemény lázban ég, hogy vajon minek nevezzék el az orbánviktorukat, amit örökbe fogadtak.". Sztem a Csülök az jó lesz az orbánviktoruk nevének. Mondjuk Kolbász is megfelelt volna. Vagy a Hurka.
Pierre
2018. október 23. 14:29
mikozben a legnyomorultabb sorsu embereket rangatjak a birosag ele, illetve nem is ele, hanem egy elzart szobaba, meg a sajat foldbe taposasan se vegyen reszt szemelyesen, meg kiderulne, hogy o is egy ember, addig a szociopata maffiavezer bebi alatokkal cukiskodik, a kezivezerlesuve tett mediaban. Kopni kell.
még fokozza
2018. október 23. 09:46
Keresztapa! Próbálj meg gondoskodni az állatokról! Mert őket valóban meg kell védeni. Kiszolgáltatottak, bűn ezzel visszaélni. Ne légy vevő semjén állatok ellen uszító politikájára.
KEde
2018. október 22. 20:58
Barátom Csülök, kit oly nagyra becsülök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!