Schwarzenegger: Andy Vajna a bátorságával mindent elért

2019. január 31. 08:35

A filmszínész megérkezett Budapestre, hogy részt vegyen Andy Vajna temetésén.

2019. január 31. 08:35

Megérkezett Budapestre Arnold Schwarzenegger – írja a Media1. A filmszínész és volt kaliforniai kormányzó Andy Vajna csütörtöki, zárt körű temetésén fog részt venni, ahol beszédet is fog mondani.

Az RTL riporterének sikerült elcsípnie Schwarzeneggert a repülőtéren, aki kedves szavakkal emlékezett vissza Vajnára: 

„Andy Vajna nagyon jó barátom volt. Az ő élete egy bevándorló nagyszerű története az Egyesült Államokban. Megérkezett és megvalósította magának az amerikai álmot. Ezt csak úgy tudta megtenni, hogy rendkívül bátor volt, okos és szeretett rengeteget dolgozni. Őrülten sokat dolgozott, nem hallgatott senkire, neki egyszerűen volt egy álma. Ezt aztán valóra váltotta és ő lett a világ legnagyobb független filmes producere.

Ahogy említettem már, rendkívül bátor volt, intelligens, jó meglátásai voltak és egy igazán tökös férfi volt. Ezt úgy értem, hogy a bátorságával mindent elért. Ha azt mondták neki, hogy ez vagy az lehetetlen, ő akkor is megcsinálta. Nagyobb filmeket készített Hollywoodban, mint a nagy stúdiók. Emellett pedig nagy szíve is volt, és ezért szerettem őt.”

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jack
2019. január 31. 11:43
Pedig a zertéel nagyon nem szereti az ilyen dícsérő szöveget Vajnával kapcsolatban.
kizökkentidő
2019. január 31. 08:49
A kaszásnál nincs kivétel és protekció, mindenki sorra kerül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!