Kásler: A koronavírus-járvány második hullámának határára érkeztünk

2020. július 11. 19:22

A miniszter szerint a mostani járványhelyzet nagyon hasonlít a március elejihez.

2020. július 11. 19:22
null

Kásler Miklós, EMMI-miniszter minisztériumának „Életközelben” című videósorozatában szerepelt. A koronavírus-járvány második hullámának határára érkeztünk – hangsúlyozta a tárcavezető, és hozzátette: a mostani járványhelyzet nagyon hasonlít a március elejihez, ezért újra nagyon fontos a maszk viselése és az általános járványügyi szabályok betartása.

„Úgy ítélem meg, hogy a környezetünkben elindult a második hullám,

vagy ha úgy tetszik, az első hullám második fázisa erősödött fel” – fogalmazott a miniszter. Kásler azt javasolta, hogy aki teheti, nyaraljon Magyarországon. 

A videóinterjúban a miniszter arról is beszélt, hogy mérföldkőhöz érkeztek a magyarság származásával kapcsolatos kutatások.

 

 

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. július 12. 18:56
A két kép egyenlő informáciotartalmú: egyiken sincs mingrancs://66.media.tumblr.com/20d4cfa5fea20b75800d406544014a7d/tumblr_pv5ry59ujE1ts6grxo1_540.jpg
Senior
2020. július 12. 10:11
Úgy ítélem meg, hogy a környezetünkben elindult a második hullám, vagy ha úgy tetszik, az első hullám második fázisa erősödött fel. Proffesszor Úr, ez olyan mint kígyóznak a kígyók. Egy volt, későbbi S.T.G.-s.
formaegy
2020. július 12. 09:28
Ballibesek! Egy aprócska megjegyzés az "okos" eszmefuttatásotokhoz! Soha, SOHA senki nem mondta, hogy 100%, hogy ősszel várható a második hullám! Feltételes módban beszélt mindenki, mert azt is folyamatosan mondták, hogy kiszámíthatatlan, keveset tudnak még mindig róla, nem áll rendelkezésre a vakcina... stb.stb. De ti csak játsszátok tovább az "eszeteket", hiszen csak egy a lényeg a fontos, hogy rúgjatok, tapossatok, minősítsetek. Mit nektek mások egészsége, védelme, ha a seggeteket áztatni akarjátok egy "kis sós" vízben. Mit nektek a környező országok drasztikus jelentései, mit nektek a tények, mit nektek a veszély - csak a szaros seggeteket szívja a sós víz! Gyalázat amit műveltek. Egyiknek sincs családja? Mert csak egy elvetemült földönfutó remete barom állhat így a helyzethez, és támadhat szakértő orvosokat. No igen. Hozzászoktatok, hogy a környezetekben (a hitlerista gyűjtőtáborban) a többiek között okosabbak lehettek. Szégyen!
bagira
2020. július 12. 05:54
Magyaroknak nincs bajuk maguknak csinálnak a szolidáris kölcsönnel. "HASZNOS HÜLYÉJE", Antall József (nem, nem tisztelem az ilyen holtat!) ÁTVÁLLALTA a kommunisták akkor 20 MILLIÁRD USD-s ADÓSSÁGÁT (holott azt Moszkav használta fel a "guruló dollárok" képében a világban: Angela Davis, Lumumba, stb-a komcsi "világhatalom kiépítésére. KIFIZETTÜK 30 év alatt??? Nem! Ma ez az összeg 140 MILLIÁRD USD!! Az éves kamat kb: 2800 milliárd forint! Nos, ez a kamatrabszolgaság!!! Ugye, miniszterelnök úr! Meggondolni az előző ötletet! Valahogy Antall adósságvállalása megismétlődik . Fidesz kormány az Eus gazdag országai aósságát szolidaritásból átvállalja, holott Magyarország adósságot nem vesz fel. Nem lehetetlen a szolidaritás szó alatt értsük nyugatnak hálával tartozunk hogy félbérért munkát ad . Lehívott eus pénzek 70-75% Brüsszelbe vissza megy nyugatiországok kapnak támogatásként .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!