Dobrev Klára lázas, fáj a feje, a végtagjai

2021. március 09. 09:11

A koronavírusos DK-s politikusnak fogalma sincs, kitől kapta el a betegséget.

2021. március 09. 09:11
null

A Blikknek Dobrev Klára mesélt arról, hogy viseli a koronavírussal járó betegséget, a karantént. A DK-s politikus elmondta, a tipikus tünetek nála is jelentkeztek. Lázas, fáj a feje, fájnak a végtagjai. Mindenben követi az orvos utasításait, így reméli, ennél rosszabb már nem lesz és hamar túl lesz a betegségen.

Azt is elmondta, hogy a napi többezres új megbetegedés mellett szinte lehetetlen kideríteni, kitől kapta el a fertőzést. Állítása szerint olyan gyorsan terjed a járvány, hogy gyakorlatilag már nincs olyan ember, akinek a szűkebb-tágabb környezetében ne lenne fertőzött. A következő egy-két hetet biztosan otthon tölti, egészen addig, ameddig fertőzőképes – mesélt a Blikknek.

A Mandiner is megírta, hogy Dobrev Klára, mielőtt elkapta a betegséget, bejárta a fél országot, és sok helyen maszk nélkül találkozott politikustársaival.

A fotón éppen Botka Lászlóval, Szeged polgármesterével beszélget

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2021. március 09. 14:55
Jákobra gyanakodnék..
Minnie
2021. március 09. 13:54
Horn Gy. effektus....
Akitlosz
2021. március 09. 12:23
Azért kapta el a fertőzést, mert messze átlagon felül csavargó életmódot folytatott, ráadásul nem tartotta be közben az elemi szabályokat. Úgyhogy így szinte törvényszerű. Kinézem belőle, hogy direkt csinálta, mert attól remél valami politikai hasznot, hogy beteg.
Béna Géza
2021. március 09. 11:51
Adja Isten hogy felejtsék a lélegeztető gépen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!