Orbán Viktor is elbúcsúzott Törőcsik Maritól

2021. április 16. 09:53

„Drága Mari! Elment hát.”

2021. április 16. 09:53
null

Orbán Viktor a Facebook-oldalán emlékezett meg Törőcsik Mariról:

„Drága Mari! Elment hát. Repültünk, Mari, repültünk! Isten Önnel!”

A színészlegendát életének 86. évében, hosszas betegség után pénteken hajnalban érte a halál. A Nemzeti Színház saját halottjának tekinti.

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2021. április 16. 15:19
Azért elszomorító, hogy vannak emberek, akik alacsony intelligencia szintjük okán még emlékezni sem tudnak. Pedig most emlékezünk az óriásra, a csodálatos emberre. Most csak Törőcsik Marira emlékezünk, már azok, akik látták a filmen, a színpadon, az utcán, a Tisza-tónál. S nem azokra akikkel együtt láttuk, hallottuk. Egy pszichiáter számára igazi élmény, szakmai kihívás az ellenzéki kommentek olvasása. Ennyi torz, zavaros lelkű, mentálisan sérült embert ilyen koncentrációban csak itt olvashat. Kedves Mari! Viszont nem válogathatod meg a nézőközönséget, ez is a néped, akikre biztosan Te sem vagy büszke. nehezen írom le, de Kádár alatt olvasottabb, műveltebb volt a nép, s a fiatalokat is jobban nevelték hazaszeretetre.
afterall33
2021. április 16. 13:46
Amikor két nagy színész találkozik.
BossN
2021. április 16. 13:40
Látszik mennyire örült Orbán Viktor látogatásának. Két egyenesgerincű, kiváló ember.
szarcsi1
2021. április 16. 13:28
Az égi "Körhintán" repül tovább. Nyugodjék békében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!