„LMBT-mentes övezet” feliratú táblát függesztett egy aktivista az Országház kapujára

2021. július 03. 21:30

„Erősebbek és hangosabbak vagyunk, mint valaha: nem tűrjük a gyűlöletkeltést az országunkban!” – írta közösségi oldalán a Budapest Pride.

2021. július 03. 21:30
null

„Bart Staszewski lengyel LMBTQ aktivista kiakasztotta a magyar parlamentre az »LMBT mentes övezet« táblát, hogy így tiltakozzon a magyar kormány homofób és transzfób politikája ellen” – írta közösségi oldalán a Budapest Pride.

Mint fogalmaztak, szerintük „a rendőrök egy órán keresztül igazoltatták Bart-ot: megpróbálták megbirságolni, de nem tudták kitalálni, hogy milyen jogalappal tehetnék ezt” ezért – mint fogalmaztak – „jobb híján elengedték”.

„Erősebbek és hangosabbak vagyunk, mint valaha: nem tűrjük a gyűlöletkeltést az országunkban!” – zárta bejegyzését a Budapest Pride.

 

Nyitókép: Budapest Pride, Facebook

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördögűző
2021. július 04. 21:40
Hülye lengyelek, jó dolguk van és nagyon szerencsések hogy nincsenek cigányaik, erre csinálnak maguknak buzikat! Biztos nagyon unatkozhatnak jó dolgukban bebuzultak.
1000bocs
2021. július 04. 16:54
Igaza van, egy igazi bolsevik a gyűlölet és kizsákmányolás nevében gyűlöl és akaszt. Ez mindig így volt, és a balosok túl ostobák, hogy száz év vérfürdő után megtanuljanak civilizált módon viselkedni. Vagy mindenki úgy táncol ahogy ők fütyülnek vagy égni fog a ház, az utca, az ország.
péterx
2021. július 04. 15:22
Minden homoszexuális azt csinál a hálószobájában, amit akar. De miért követelik, hogy a természetellenes beállítottságukat az egészséges többség hazudja normálisnak?
kaltran
2021. július 04. 13:54
„Erősebbek és hangosabbak vagyunk, mint valaha: nem tűrjük a gyűlöletkeltést az országunkban!” Erősebbek:...sajnos, némi liberálfasiszta háttértámogatással Hangosabbak:... csak az üvölt, aki nem hisz igazán az erejében nem tűrjük:... a szeretet és a a finom lágyság jegyében ugye a gyűlöletkeltést:...ha másra foghatjuk, ha mi gyűlöletkeltünk, az rendszerszintű és toleráns
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!