Jakab szerint megdrágult a zöldség-gyümölcs, dinnyével pózol

2021. július 24. 20:34

„Nincs is jobb a nyári kánikulában, mint egy kis dinnye” – írja közösségi oldalán a Jobbik miniszterelnök-jelöltje.

2021. július 24. 20:34
null

„A zöldség-gyümölcs ára hihetetlenül megdrágult az elmúlt időszakban” – írja közösségi oldalán megosztott bejegyzése alatti kommentben a Jobbik miniszterelnök-jelöltje. Kommentjében Jakab Péter arra kéri követőit, hogy támogassák őt, hogy „megfizessenek a tolvajok, és végre éljenek jól a magyarok!”

A Jobbik-vezér bejegyzésének pikantériája azonban, hogy

Jakab Péter kommentjét éppen egy olyan kép alá írta, amelyen egy dinnyével pózol.

Jakab Péter bejegyzése, valamint kommentje az alábbiakban tekinthető meg külön-külön, egészében pedig a cikkünk feletti nyitóképen látható.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

***

Fotó: Facebook

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2021. július 25. 20:42
Aztán mondd már meg te elmeháborodott, hogy mi köze van az árakhoz a kormánynak? Ti akartátok ezt a kib...ott nyugatot a piacgazdaságával, akkor most dugjátok fel az árakat! Talán reklamálj a termelőknél, - de inkább a kereskedőknél, akik egy kapavágást sem tesznek, és egekben az árak. No meg tudod a 6 milládból havonta ne parizert egyél, hanem segítsd ki a kispénzűeket. Mekkora pofád van 6 milla mellett. Barom.
wasserwoman
2021. július 25. 14:32
röhejes ez a Peti gyerek ezzel kajapolitizálással - krumpli,párizsi,dinnye
Areményhal
2021. július 25. 14:29
Jákob szemében csak goly- ok vagyunk.
21 gramm
2021. július 25. 14:18
Eszetlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!