Ketten meghaltak egy lakástűzben Hajdúhadházon

2021. december 12. 19:28

Nyolc tűzoltó két járművel érkezett a helyszínre, a két személyt kivitték a lakásból, az életüket azonban már nem lehetett megmenteni. 

2021. december 12. 19:28
null

A térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője, Papp-Kunkli Nóra közleménye szerint vasárnap délután, nem sokkal negyed négy előtt riasztották a hajdúböszörményi tűzoltókat Hajdúhadházra, a Szárkút dűlő egyik családi házához, ahol egy huszonöt négyzetméteres szoba gyulladt ki.

Nyolc tűzoltó két járművel érkezett a helyszínre, a szobában korábban berendezési tárgyak égtek, a tűzzel érintett helyiségből két embert az ott tartózkodók kivittek, az életüket azonban már nem lehetett megmenteni. A tűzoltók az épületet átvizsgálták, az izzó, parázsló részeket eloltották – jelezte a szóvivő.

(MTI)

Nyitókép: Pixabay

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!