„Az esély még sosem váltotta be saját magát” – munkára buzdított a kampányhajrában Orbán Viktor

2022. március 26. 20:42

„Végezzük el a munkát, vigyenek el mindenkit választani, és akkor április 3-án nem marad el a győzelem” – mondta Nagykanizsán a miniszterelnök.

2022. március 26. 20:42
null

Újabb videót tett közzé szombat reggeli, nagykanizsai fórumáról Orbán Viktor.

A felvételek tanúsága szerint a miniszterelnök a zalai városban összegyűlt szép számú embernek elmondta: „mi vagyunk az esélyesek, de az esély még sosem váltotta be saját magát. Az esélyt nekünk kell beváltani, és ezt egyetlen módon lehet: munkával.

„Kopogtassanak, telefonáljanak, beszéljenek, végezzük el a munkát, vigyenek el mindenkit választani, és akkor április 3-án nem marad el a győzelem” – buzdította az embereket Orbán, aki leszögezte: csak a Fidesz tudja megvédeni Magyarország biztonságát.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2022. március 27. 15:46
dr miniszterelnök pontosan beszél! Mindenkinek! Hajrá Magyarország! Hajrá Fidesz Kdnp! Hajrá Orbán Viktor!
Zokni
2022. március 27. 08:32
,,Az esély még sosem váltotta be saját magát” - gagyog s ragyog a a Nemzet Tolvaja. Így van. Ezért foglalta el például a sajtót, és folytat pártpropagandát állami pénzből.
flesh ripper
2022. március 27. 08:23
Ugye, nem is olyan ördöngös dolog normálisan gondolkodni! Magától értetődő, józan, megfontolt, emberi tapasztalatokon és a természeti törvényeken alapuló, nyugodt szavakat ejteni és következetesen eszerint is cselekedni! Úgy, mint Orbán Viktor miniszterelnökünk! Mégis, elmebeteg, eszeveszett, ámokfutó, össze-vissza beszélő, önsors-rontó tébolyultak - Böszme-Lopcsány, Minimaky Elmezay, meg a külföldi gazdijaik - tobzódnak mindenfelé! Mi az oka, az elszabadult POKOLnak? Az általános politikai és gazdasági veszettségi-járványnak? Miért nem lehet józanul, megfontoltan, okosan, előrelátóan, az emberek javát szolgáló módon beszélni, gondolkodni, cselekedni? Úgy, mint a magyarok döntő többsége! Mint a magyar miniszterelnök és a pártja, a Fidesz? Mi magyarok, óvjuk meg a normalitást! Tettekben, a gondolatokban, a szavakban és újra szavazzunk a Fideszre! Mert nem akarunk elpusztulni, tönkremenni!
Mennyei Hang
2022. március 27. 07:23
„Április 3-án üzenjük meg: nem vagyunk jámbor lúzerek, akik megijednek a nemzetközi médiától vagy Brüsszeltől. Harcolni fogunk!” - közölte szombat délelőtt Facebook-oldalán a miniszterelnök. Na ez neki a béke... Harcolni harcolni harcolni. Csak juj nehogy olyanok ellen, akik vissza is lőnének. Csak Soros, Brüsszel, nemváltó óvodások, stb :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!