Legyen ön is műveleti felderítő!

2022. szeptember 14. 11:00

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat magas fizetéssel, változatos munkával kecsegtet.

2022. szeptember 14. 11:00
null

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat a honlapján, a Karrier rovatban keres műveleti felderítőket. Azt írják, „Te leszel a komplex feladatok végrehajtásának egyik fontos láncszeme, a segítségeddel összegyűjtött nélkülözhetetlen információk hozzájárulhatnak majd például a bűnözők elfogásához / a szervezett bűnözés elleni fellépéshez”. S azt is írják, hogy ez a munka, pontosabban hivatás változatos. Mindezért bruttó 660 ezer forintos kezdő fizetést és 200 ezer forint cafetériát kínálnak. 

Azt elismeri a szolgálat, hogy nem könnyű hozzájuk bekerülni, de ez garancia – írják –, hogy a legjobbak közé tartozik a munkatársuk, és garantált a biztos munkahely, az előrelépési lehetőség, ráadásul van átjárási lehetőség a különböző szakterületek között.

A jelentkezés feltétele az érettségi, a büntetlen előélet, az egészségügyi és pszichológiai alkalmasság, és meg kell felelni a nemzetbiztonsági követelményeknek is. Előny a jogosítvány, a sportos életmód, a nyelvtudás, az érdeklődés a technológia iránt.

Nyitókép: Részlet a Spy game című filmből/YouTube

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DonCiccio
2022. szeptember 15. 06:23
Nagyapám annak idején amikor még nem volt internet, meg tévé a saját esze után megfelelő mennyiségű tüzelőt tartott a házban, kint a verandán az ajtónál az istállóban takarmányt a jószágnak és vizet ha befagyna a kút Hólapátolást a szomszéddal együtt csinálták Kint és bent nem volt egyedül hagyva senki
Paskai
2022. szeptember 14. 21:13
Menjetek patkányok patkánynak!
Zsolakomarom
2022. szeptember 14. 18:54
valami fel eve egy eve is lattam mar ezt a hirdetest, furcsanak tartom hogy nem belulrol keresnek embereket fizurol szo se volt a szakszolgalat honlapjan de ezek nem kemek, azoknak polgari foglalkozasuk van, nem is aktanyalok, mert oda lenne vmi kovetelmeny, itt meg semmi - valoszinu kamu
kékvérű
2022. szeptember 14. 13:44
Orbán fogja kiképezni öket, mert egy spicli csak a saját kapcsolatához hü. Amúgy is van gyakorlata benne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!