Soproni Tamás a DK-ba belépő momentumosoknak: Sok boldogságot együtt! (VIDEÓ)

2023. január 26. 14:48

A VI. kerület momentumos polgármestere szerint pártja az a politikai erő, amely „képes leváltani a Fideszt”.

2023. január 26. 14:48
null

Mostanság egyre több balos lép be a DK-ba. Legutóbb Kocsis-Cake Olivia hagyta el a Párbeszédet. Ennek kapcsán kérdezte meg Bohár Dániel Soproni Tamást, a Momentum VI. kerületi polgármesterét arról, hogy mikor lép be ő is a DK-ba.

Erre Soproni határozottan kijelentette:

Majd hozzátette, úgy gondolja, „a Momentum az a párt, amelyik képes leváltani egyébként Magyarországon a Fideszt. És amelyik olyan jövőképet kíván megmutatni az embereknek (...), ahol jó élni.”

A Megafon munkatársa ezután azt a kérdést tette fel az ellenzéki kerületvezetőnek, hogy mennyi pénz kellene ahhoz, hogy belépjen. Azonban erre nem kapott választ.

Ezt követően a riporter azt is felidézte, hogy volt olyan momentumos, aki belépett a DK-ba. Erre Soproni Tamás azt felelte, hogy nekik azt tudja mondani, mint az exeinek:

A rövid interjút alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. január 27. 17:42
Olivia... De a lényeg, hogy a DK-nál is sorozás van, a Fideszt pedig lassan a semmivel akarják megverni. De ahhoz bőven nem kormányoznak annyira szarul, hogy a semmi is elég legyen.
amca
2023. január 27. 06:00
Soproni nevű cohnbéla ivadék. Cohnbéláék 133 napig bírták. Senki nem zavarta el ,őket ,de felmarkolták az összes devizát ,és elhúztak Koba etshoz. Az megkötötte a nyakkendőjüket. sajnos nem mindnek. Koba= Stalin
pollip
2023. január 26. 18:15
A külsejéért ne bántsuk, nem tehet róla. Van más probléma vele.....
pollip
2023. január 26. 18:13
Mandi! Kocsis Cake nem nő, nem Olívia, hanem Olivio.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!