Ismét brutális késelés történt a Deák térnél Budapesten

2023. február 19. 13:47

Ismeretlen tettes megszúrt egy férfit, akit életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba.

2023. február 19. 13:47
null

A rendőrség megerősítette a Ripostnak, szombatról vasárnapra virradó éjjel a budapesti Erzsébet téren, a Deák tér közelében egy „ezidáig ismeretlen tettes megszúrt egy férfit. A sértettet életveszélyes sérüléssel kórházba szállították. A BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett kísérlet miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.” A Ripostnak küldött rendőrségi közlemény hozzátette, 

Mint ismeretes, a Deák téren pár éve, 2020. május 22-én hajnalban egy 18 éves fiatal halálra késelt egy 21 és egy 16 éves fiatalt. Arról az esetről ide kattintva olvashat bővebben:

Düh és gyász - kegyeleti megemlékezés a Deák téren

Düh és gyász - így foglalta össze egy Újpest-drukker a kettős gyilkosság áldozataiért tartott csütörtök esti kegyeleti megemlékezés lényegét a Deák téren. A több ezres, főleg szurkolói tömeg fegyelmezetten viselkedett, bár komoly etnikai feszültség volt érzékelhető. A megemlékezéshez kéretlenül csatlakozott a Mi Hazánk Mozgalom is, amely előzőleg az Országos Roma Önkormányzat székháza közelében sütötte el szópetárdáit, háromszáz fős hallgatóság előtt.

Nyitókép: Pixabay 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Banyartibi
2023. február 24. 14:02
Vissza a halálbűntétéssel! A féreg a családfájával együtt kéne meghaljon.
krampus
2023. február 24. 01:50
Ideje lenne a kest is mint lofegyverrel egyenerteku fegyvernek tekinteni fenyegetes es tamadas eseten! A buzerans hazai jogalkotok szegyene ez a BTK ami nalunk van. Mint ha bunozok irtak volna bunozoknek.
Igazszó
2023. február 20. 13:36
Cigányhírek. Vééletlenül, mert mindeközben az országban tucatjával raboltak ki kisikolásokat, öregeket, loptak el bármit, amihez hozzáfértek a vétótlan köpcös geci nagy barátai, persz úgy, hogy a ner média még kódolt újbeszél tudósításokat se hoz róluk....
21 gramm
2023. február 20. 08:53
És ezt a hírt valaki lájkolta. Már nincs hová süllyedni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!