Úgy tűnik Ungár Péter nem csupán a történelmet tanulta az anyjától

2023. július 12. 18:28

De a biológiát is!

2023. július 12. 18:28
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook


„Úgy tűnik Ungár Péter nem csupán a történelmet tanulta az anyjától, de a biológiát is! S nem csak ember lehet hermafrodita (azaz férfi is és nő is), hanem ilyen pl. a tulipán, az osztriga vagy az afrikai fa béka is!”

Kapcsolódó:

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ficsor Márton

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2023. július 26. 13:12
Perintfalvi, Nagy Ervin színészecske, Hadházy, Gyurcsány, Timea Sabau, Maki-zöreLY, Gréci, Jakab, "Che" Atka, mind a Fidesz beépített emberei. Nagyon sokat köszönhetünk nekik, nélkülük talán nem is lenne kétharmad, és nem számíthattnánk a háromnegyedre sem 26-ban. Hagyjuk őket, hadd dolgozzanak békében. Nekünk.
Sulammit
2023. július 14. 09:42
Úgy tűnik, hogy Perintfalvi nem tanult semmit az anyjától. Nem tanult semmit a tanáraitól, hiszen tök hülye biológiából és nyilván történelemből, és biblikumból is. Már másodszor áll bele Smidt Máriába, mert a szövegértés sem megy ennek kígyónak.
szilvarozsa
2023. július 14. 06:58
Ez most dicséri a mamát, vagy szidja?
BillyTheKid
2023. július 14. 06:18
A Perintfalvi nevű ostoba picsa megszólalt. A hermafroditák, nem férfiak és nők egyszerre, hanem torzszülöttek, rendellenességgel született emberi egyedek. Ne adjuk már el normális állapotnak. Ilyen alapon, azt is mondhatnánk, hogy a fül funkciója az, hogy szemüvegek, fülbevalót akasszunk rá, hiszen vannak süketen született emberek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!