Uniós biztost fogadott Orbán Viktor a Karmelitában, erről tárgyaltak

2023. szeptember 22. 12:03

A megbeszélésen részt vett Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter is.

2023. szeptember 22. 12:03

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Karmelita kolostorban fogadta Thierry Bretont, az Európai Bizottság belső piacért felelős tagját – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár. A megbeszélésen részt vett Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter is.

A tárgyalás témája az európai iparpolitika valamint az Európai Unió versenyképességének megerősítése volt

– ismertette a sajtófőnök.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodrigyuri
2023. szeptember 22. 13:36
Pesty csak kamuzott, helyette Toroczkai kezdi kiteregetni a ner szennyesét, köztük Zsóti nejéét. https://youtu.be/4My53l2SWN4?feature=shared
Pelso j.
2023. szeptember 22. 13:31
Tehát más volt a téma, amiről a fidesz ugyancsak hallgat. Egyébként, a haldokló, dekadens Nyugattal miért is kell tárgyalni...?
bodrigyuri
2023. szeptember 22. 13:25
Pesty csak kamuzott, helyette Toroczkai kezdi kiteregetni a ner szennyesét, köztük Zsóti nejéét. https://youtu.be/4My53l2SWN4?feature=shared
Ödenburger
2023. szeptember 22. 12:46
Furcsállom, hogy az ukrán gabona kérdése - mint az EU belső piacát torzító tényező - nem került elő ezen a megbeszélésen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!