Kern András újfent a járdán parkolt – pont szemben azzal a hellyel, ahol eddig szokott

2023. október 19. 16:54

Átszaladt a pékségbe.

2023. október 19. 16:54

Kern András újfent a járdán parkolt – írta meg a 444. A színművész korábbi, járdás parkolási helyével pont szemben bukkant fel, 

ameddig a közeli pékségből meg nem kaparintott egy túrós pitét.

Mint ismeretes, nem ez az első alkalom, hogy a színművész úr úgy gondolta, a járda megfelelő hely a szerény gépkocsijának.

Őrsi Gergely, a második kerület MSZP-s polgármestere így állt bele még szeptemberben: „az ismert művész veszélyeztette a zebrán áthaladó gyalogosok biztonságát, akiknek nem feladata tahóparkoló autók kerülgetése”. Kern maga így nyilatkozott: „én ezt egy ekkora ügynek nem tartom. Senkit nem akadályoztam, egyáltalán nem kellett kerülgetni”. Egy másik alkalommal pedig arról vallott, hogy szeret szabálytalanul parkolni.

Frissítés!

Az ismert művészt telefonon kerestük az ismételten szokatlan helyen megvalósított parkolás apropóján. Kern András kérdésünkre válaszolva elmondta: nem szeretne a csütörtökön megjelent hírhez hozzátenni semmit, nem szeretne azzal foglalkozni.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vicomt
2023. október 20. 14:07
Hagyjátok a művészt békén. Valahol tiltakozik a világ ellen. Én is ezt tenném Pesten. Karók között lavírozva, elátkoznám azt, aki mindezt kifundálta. Szegény Fletó, annyi átkot szórtak már rá, és még mindig itt van.És ezeknek a szekerét tolta a művész úr. Gyurcsány meg ontja a hülye esszéit, és arra gondolok, hogy vajon melyik párhuzamos világban él? Ott, ahol ő az úr? Megtapasztaltuk a gyurcsány-dobrev érát. 2006-ban. Menjenek a pokolba. És ne jöjjenek vissza.
Turán
2023. október 20. 09:12
Ugyis "biciklivel" jártok, nem mind1 nektek ki hová parkol? 🤣🤣🤣
harcimarci-9-9
2023. október 20. 07:45
Példamutatás, művész úr!. ------ "Rokonai" szólhatnának neki, hogy nem szerencsés hergelni a lakosságot ebben az amúgy is veszélyes időszakban, örüljünk inkább, hogy Hazánkban nyugalom van.
marycarry
2023. október 20. 06:51
Ez tényleg igazi gyökérség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!