Rúdtáncos videót posztolt a főpolgármester-helyettes, de korábban jött más is tőle

2023. október 17. 12:53

Nem, nem Tüttő Kata lovaglós felvételére gondolunk.

2023. október 17. 12:53
Tüttő Kata

Tüttő Kata, Budapest MSZP-s főpolgármester-helyettese egy egészen érdekes videót tett közzé nemrég az Instagram-oldalán, szúrta ki a MagyarNemzet.hu.

A felvételen az látható, ahogy a szocialista politikus rúdtáncol. Nézzék.

De korábban is posztolt már érdekes videót ugyanide az állítólag Európai Parlamentbe (EP) tartó Tüttő,

például arról, hogyan is zajlik edzésnapja. Külön fotós, videós örökítette meg a pillanatot. Lásd lentebb. Ám ne feledjük el a kultikus felvételt se.

Ezt is ajánljuk a témában

Mindenesetre úgy tűnik, megváltozott az MSZP álláspontja a jövőre tartandó európai választási indulással kapcsolatban. Eddig saját listáról, saját kampányról, önálló indulásról volt szó – szocialista kontingenst pedig Tüttő vezette volna.

A napokban viszont Kunhalmi Ágnes társelnök már közös ellenzéki EP-listát sürgetett Facebook-oldalán, amit nem mással, mint Orbán Viktor Tranziton elmondott beszédével indokolt.

Nyitókép: Facebook

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Melchiades14
2023. október 18. 18:31
A kurv@ az kurv@ marad!
kunfia1
2023. október 18. 15:24
Viktorunk vajon meg tudná csinálni? Á dehogy, ő csak az államcsődöt, meg a hazudozást, meg a lopást...
Mandiner444hu
2023. október 18. 12:13
Majomügyességű nő
gyaloggos
2023. október 18. 12:00
TÜTTŐNEK ez való, s nem a FŐPOLGÁRMESTER-HELYETTESI állás! REMÉLHETŐLEG a következő választások után már nem is kell mással foglalkoznia, csak a RÚDDAL!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!