Alapjogokért Központ: A magyar jobboldal szuverenista és demokrata

2023. november 13. 17:14

A Központ úgy véli, az ország szuverenitását a magyar jobboldalon kívül senki nem fogja megvédeni.

2023. november 13. 17:14

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Orbán Viktor miniszterelnök részt vett a Századvég alapításának harmincéves évfordulója alkalmából rendezett Szuverenitás Konferencián.

Az eseményről az Alapjogokért Központ is beszámolt a közösségi oldalán.

 Ma Magyarország az európai emberek hangja”

 – idézték a miniszterelnököt.

Majd úgy fogalmaztak, hogy a kormányfő ezzel megerősítette a nemzeti erők egyik alapvetését, mely szerint az ország szuverenitását – a magyar jobboldalon kívül – senki nem fogja megvédeni, sőt, minden külső erő folyamatosan ostromolni fogja azt. 

A magyar közpolitikai és stratégiai gondolkodás a 21. században is arra koncentrál, hogy a többség akarata érvényesüljön. A soron következő nemzeti konzultáció és a szuverenitásvédelmi törvénycsomag is ennek a gondolkodásmódnak a megtestesülései – húzták alá.

„Európa liberális elitjét nem érdekli, hogy mit várnak tőlük az emberek”

A posztban arra is kitértek, hogy „Európa liberális elitjét ezzel szemben nem az érdekli, hogy mit várnak tőlük az emberek, mi az európai érdek, hanem az, hogy mi áll az eszmei receptkönyvben, mit hagyott örökül Marx, Engels, Lock vagy Mill”. Magyarország jelentőségét ezért az adja a kontinens politikai küzdelmeiben, hogy nem enged a liberális hegemónia nyomásának, kormánya aszerint cselekszik, ahogy az emberek azt elvárják – mutattak rá.

Európa léte a tét

Hozzáfűzték, hogy 

Európa viszont láthatóan eltévedt a válságok korának útvesztőjében, 

és az is egyértelmű, hogy ha továbbra is azok vezetik majd, akiknek a kezéből hiányzik a szuverenitásvédelem és a választói akarat képviseletének iránytűje, végleg el fog veszni. Megmentéséhez – miként arra a miniszterelnök is utalt – változásra van szükség” – szögezték le.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. november 13. 18:13
"mreinstand-2 2023. november 13. 17:26 A szuverenitásunk egy részét feladatuk az EU-hoz való csatlakozásunkkor" Hja, mikor is mondta Viktor, hogy az EUn kívül is van élet? Akkor az volt apád kínja.
B_kanya
2023. november 13. 18:11
"alexandrosz-2 2023. november 13. 17:48 Dumában tutira. Tenylegesen 0edig vétótlanul megszavaznak a köpcös cigán gecivel bármit és bárkit:" Bár a vezetékes gáz meg olaj épp a Zorbán miatt kivétel, de nyaljad csak amit gélajos 8 éve kihányt ;) Ennyit tudtok.
galancza-2
2023. november 13. 18:08
alexandrosz-2!Hazudsz patkány! A szankciókat úgy szavazták meg hogy ránk ne vonatkozik.Az ukikat kénytelenek vagyunk támogatni a brösszeli nyomás miatt, de fegyvert nem adunk. Ha nem adnánk gyógyszert meg egyebeket ,nem szavaztuk meg volna az oláh,stb csatlakozást,, vakcinákat,stb akkor gazdaságilag megfojtana bennönket brüsszel és a globálpénzvilág. Játszod itt a nagymagyart miközben magyargyűlölő, fletóseggnyaló komcsináci patkány vagy.Neked az a bajod OV-val hogy nem akarja megszüntetni Magyarországot,és nem akarja kiirtani a magyarokat.
alexandrosz-2
2023. november 13. 17:48
Dumában tutira. Tenylegesen 0edig vétótlanul megszavaznak a köpcös cigán gecivel bármit és bárkit: 7 eves költségvetést, covidhitelt, ukránok pénzelését, finn, tot, oláh, horvát nato csatlakozást, uslrsula von def pfizert, ukranoknak üzemanyagot, gyógyszert, kötszert, hadfelszerelést, szankciókat, szankcióhosszabbításokat tucatjával.... Nem azt kell figyelni mit hazudnak a nernyik gecik, hanem azt, amit csinálnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!