Frankfurter Allgemeine Zeitung: Orbán szinte élvezi a kritikus médiával való találkozást

2023. december 22. 10:02

A német lap cikkének szerzője szerint Orbán Viktor még akkor is szívesen válaszolt a sajtó kérdéseire, amikor esetlegesen kellemetlen kérdéseket tettek fel neki.

2023. december 22. 10:02

A Frankfurter Allgemeine Zeitung nyomtatásban is megjelent véleménycikke szerint Orbán sajtótájékoztatóján az embernek az a benyomása támadt, hogy a magyar miniszterelnök élvezte a kritikusokkal való időnkénti csatározást.

A cikk szerzője szerint Orbán Viktor még akkor is szívesen válaszolt a sajtó kérdéseire, amikor esetlegesen kellemetlen kérdéseket tettek fel neki.

A lap a magyar miniszterelnök számos, sajtónak adott válaszát is idézte, melyeket a Mandiner nemzetközi sajtótájékoztatóról készült összefoglalójának végén, ide kattintva olvashat.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor: A nagy küzdelmek éve volt 2023

Videó

A miniszterelnök az év utolsó kormányinfóján a pedagógusok béremeléséről, a kormány 2024-es terveiről, Ukrajna támogatásáról, a közelgő EP-választásról, valamint Magyarország soros elnökségéről is beszélt. Összefoglalónk!

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 23. 17:56
Hogyne,csak a lakájmédiának nyilatkozik,a Magyar Hang évek óta ki van tiltva a kormányinfókról a hatalmas sajtószabadság jegyében… undorító pártállam. 🤮
makapaka2
2023. december 22. 17:43
Minden oka megvan rá, hogy élvezze a nagy szellemi fölényét Orbán Viktor.
Szerintem
2023. december 22. 16:17
Ennyit arról, hogy Orbán nem mer, csak a "lakájmédiának" nyilatkozni és ott is csak előre lecsekkolt kérdésekre és csak papírról olvassa, a mások által előre megírt válaszokat. Ugye, balfaszok?
balbako_
2023. december 22. 16:14
Igen, élvezi, mert tudja, hogy neki van igaza és örül, hogy az ellenfél térfélén is kifejtheti nézeteit, tetteinek indokait.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!