Az újra és újra szent őrültként felbukkanó messiásaik nem hozzák el számukra a megváltást

2024. március 21. 17:51

Ahogy Karácsony nyilatkozta Németországban – ezekkel a válaszokkal itthon képtelenség nyerni.

2024. március 21. 17:51
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: Facebook

»Istenek és isteni Messiások elmúlnak mind, és messiási álmok. Csak a föld tart, a néma. Se istenek, Messiások, se rózsát hajtó eszmék.« (F.Pessoa, Istenek) Furcsa, hogy újra és újra le kell írnom ezt a verssort, mintegy figyelmeztetve a baloldalt, hogy az (üres) mappákkal, nem létező felvételekkel rendre újra és újra szent őrültként felbukkanó messiásaik nem hozzák el számukra a megváltást.  A politikai »megváltás«, ahogy a léleké is, az igazságban rejtőzik. Mire gondolok? Szépen tessék kiállni és elmondani a véleményünket a világ, Európa és benne Magyarország sorsfordító kérdéseiről:

- bevándorlásról

- háborúról és békéről 

- a woke és gender nyomulásról

Mert tudjuk, hogy a baloldalnak vannak válaszai:

- igen a bevándorlásra 

- igen a háborúra 

- igen a genderre

csak éppen gyávák megosztani őket a választókkal, mert – ahogy Karácsony nyilatkozta Németországban – ezekkel a válaszokkal itthon képtelenség nyerni. Így viszont nem marad más a baloldalnak, mint az újabb és újabb messiás, akitől hiába is várják, nem támasztja fel a holtakat.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:07
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­ö­­­g­­­ö­­­s­­ ­­­l­­á­­n­­­y­­o­k­­ ­­v­­á­r­n­­a­­­k­­­ ­­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
gekk
2024. március 24. 08:15
Kötterszoponc 28 kommentig jutott. Tapsoljuk meg az ostoba orbitcsicskák eme ismét hatalmas felszopóteljesítménxéért.
Lajoss
2024. március 23. 08:14
Biczitomi,a kitüntetett neres propagandista…🤮
szarvas-2
2024. március 22. 17:31
Hát-az igazi messiások ritkák. Utoljára a Miurunk tudott vizen járni-mert tudta,hova vannak leütve a cölöpök. A rabbi megmondta neki. A cicafiúnak meg nem. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!