Belső vizsgálatot indított a rendőrség Magyar Péter „vélelmei” miatt

2024. március 18. 18:33

„Betárazott”, „titkos” jelentésről értekezett egy posztjában a politikus, aki hetek óta azt pedzegeti, hogy őt majd kapcsolati erőszakkal vádolják meg.

2024. március 18. 18:33
null

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt – közölte a Telex-szel az Országos Rendőrfőkapitányság (ORFK).

Megírtuk: vasárnapi posztjában Varga Judit ex-férje azt írta, Rogán Antal és a „suttogó propaganda” azt terjeszti róla, hogy többször megverte gyerekei anyját, és rendőrt kellett hívni hozzá,

Magyar arról írt, egy „betárazott”, „titkos” rendőrségi jelentés is készült az ügyben.

Írása szerint két héttel ezelőtt megkereste őt egy hírportál újságírója – akit hétfőn már meg is nevezett: Dezső András, a HVG szerzője – azzal, hogy beszélni szeretne vele egy rendőri jelentésről, ami egy 2020. december 29-i, Varga Judittal folytatott családi vitájuk után készült. 

„Egy szimpla családi vitánkat valótlan állításokkal sikerült izzadtságszagúan úgy kiszínezni, hogy a jelentés azt sejtesse, hogy én erőszakosan léptem fel a feleségemmel és az akkor őt védő állami testőrökkel szemben. A valóság persze egészen más volt. Arról volt pusztán szó, hogy egy veszekedés után a volt feleségem bejelentette, hogy egy általam nem ismert időszakra és helyre elviszi a közös gyerekeinket, amibe én nem akartam beleegyezni. És ahelyett, hogy ezt felnőtt emberek módjára sikerült volna négyszemközt rendeznünk, az eljárásba bevonásra kerültek az állami testőrök, akik konkrétan megakadályoztak abban, hogy a gyermekeimhez odamenjek” – áll a bejegyzésben. Magyar szerint a nőveréssel kapcsolatos vádak minden alapot nélkülöznek.

Nem sokkal később korábbi felesége is közzétett egy bejegyzést a Facebook-on. Varga Judit volt igazságügyi miniszter a lemondása óta nem posztolt, ezért különös jelentősége lehet legújabb megnyilvánulásának.

Varga egy kétéves kisfilmet tett közzé a kapcsolati erőszakról.

„Mindig van kiút” – írta az Ökumenikus Segélyszervezet két évvel ezelőtt készített videója elé.

Fontos adalék, hogy

Magyar egyébként már többször utalt arra az elmúlt hetekben, hogy a személyével kapcsolatban előkerülhet a nőverés ügye.

A politikus a február 27-én Telexnek adott interjújában például arról beszélt, a Megafon többek között azzal akarja őt lejáratni, hogy „nőverő”.

Noha ilyen Megafon-posztnak sehol sem találni nyomát, Magyar később is utalt arra, hogy előkerülhet vele kapcsolatban ez a vád.

A politikus március 15-én a Partizánnak adott második interjújában már azt ecsetelte, hogy sokáig nem tudta, korrupciós ügyben vagy nemi erőszak miatt idézte be őt az ügyészség.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­A­ ­d­­­ö­­g­ö­­­s­­ ­­l­á­n­y­­o­k­­­ ­­­v­­­á­­r­n­­a­k­­­ ­r­­­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
nyugalom
2024. március 25. 13:02
Mar belengette a saját halálát, biztos Rogán fogja kinyírni, nem, inkább Orbán sk! Micsoda mártír, áldozat! Júdás ez, itt van húsvét!
nyugalom
2024. március 25. 12:59
Ezzel nem irattak alá semmit, sem allamtitkar, sem semmi volt, mindenki menekült az aljasságától!
Szuperszig
2024. március 19. 13:11
"Igaza van. Én is hallottam, amikor a valaki mondta, szerintem, ezért nem is. lehet másképp, mivel ez már igaz. Ő mondta. Ki az az ő? Mindegy. Ő az, a messiás. Ma még. Akinek ő. De aki minek az ő-je, azoknak holnap egy másik, megint két napra. " Ezt az adást fogtam, valaki megfejtené?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!