Hatalmas titkot rejtett Pankotai Lili naplója

2024. március 21. 09:15

Naplójából kiderül, hogy mindenkinek elege van a kormányból.

2024. március 21. 09:15
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

 

„Korábban megírtuk, hogy Pankotai Lili a magyar Greta Thunberg. A baloldal mindig a nemzetközi sémákat igyekszik követni, így sikerült megalkotniuk Greta Thunberg magyar alteregóját. A svéd mintaaktivista sem a legélesebb kés a nemzetközi baloldal fiókjában, de a magyar változat még őt is alul múlja. Kicsit sárgább, savanyúbb, de legalább a mienk. Pankotai, a káromkodásairól, rendbontásairól ismertté vált civil aktivista mindenhez is ért.

Ezt is ajánljuk a témában

Naplójából kiderül, hogy mindenkinek elege van a kormányból. A keresztényellenes kirohanásoktól sem visszariadó szélsőbaloldali aktivistát és az őt futtató baloldali médiát láthatóan nem béklyózzák a tények, hiszen úgy írnak le és idéznek tőle ilyen nyilvánvaló blődségeket, hogy közben hazánkban immár negyedik alkalommal győzött Orbán Viktor kétharmados többséggel. Tehát így van elege mindenkinek a kormányból.

Sokkal inkább az a helyzet, hogy a Pankotai Lilihez hasonló, tájékozatlan, hazug figurákból és az őket előszeretettel népszerűsítő baloldali médiából lett elege a magyar embereknek.

Így áll a dolog, ez a helyzet Lilivel és az ő titkos naplójával.”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:07
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­­ö­g­­­ö­­s­­­ ­l­á­n­­­y­­o­k­­ ­­­v­­á­­­r­­­n­­­a­­­k­ ­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
catalina11
2024. március 22. 07:59
A közpénzből elszórt tömeges megtévesztés és néphülyítés nélkül is lenne 2/3-ad?" lásd 2010, vancedka!
iimre
2024. március 22. 03:22
"Pankotai Lili naplójából kiderül, hogy mindenkinek elege van a kormányból." :DDD Mondjuk a kormány valós kritikája a 4 évenként rendezendő országgyűlési választások eredménye, ez pedig ezt mutatja, hogy Magyarországon egymás után folyamatosan negyedszer szerzett demokratikus választásokon 2/3-os többséget az OGV&Co., a nemzeti oldal* — és éppen most kapta az eddigi legerősebb felhatalmazást, 135 képviselői helyet az eddigi “rezgőléces” 133 helyett… Ennek pedig azért van jelentősége, mert egy egész országot meg lehet vezetni 4 évig, erőszakkal akár 8-ig is, de 12 év alatt már biztosan kibontakozott volna valami népfelkelés, ha minden olyan szörnyű volna Magyarországon, ahogyan a megélhetési ellenzék hajtogatja. * Lásd: https://www.valasztas.hu/ 1. 2010 https://www.valasztas.hu/49/valasztas.hu 2. 2014 https://static.valasztas.hu/dyn/pv14/szavossz/hu/l50.html 3. 2018 https://www.valasztas.hu/ogy2018 4. 2022 https://vtr.valasztas.hu/ogy2022/orszaggyules-osszetetele
Patika
2024. március 21. 19:50
Hatalmas titkot rejtett Pankotai Lili naplója ---- persze, persze, de honnan tudta meg? (hogy egy mocskosszájú kis hülye?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!