Nagy Ervin saját bevallása szerint 7-10 évnyi fizetéséről mondott le, amikor visszautasította Andy Vajna ajánlatát (VIDEÓ)

2024. március 14. 08:54

Képtelen volt otthagyni a társulatát.

2024. március 14. 08:54

Nyitókép: YouTube

Nagy Ervin színész volt Gulyás Márton Partizán című műsorának vendége, ahol szóba került a Szabadság, szerelem című Andy Vajna produkció is, amelyhez a producer annak idején szerette volna szerződtetni a színészt. Nagy Ervin szerint a megkeresés után nagy volt a dilemma, hogy elvállalja-e a szerepet, vagy maradjon a Katona József színházban, hiszen a kettő együtt nem tudott volna működni. A felajánlott fizetés kapcsán a következő párbeszéd hangzott el a műsorvezető és a színész között:

„- Hány évi fizetésedre mondtál nemet, amikor azt mondtad maradsz a Katonában?

- Szerintem? Hogy mennyit adott volna? Hát olyan tíz évnyi.

- Most szórakozol?

- Hát akkor lehet, hogy sokat mondok, akkor hét”

– hangzott a válasz Nagy Ervintől.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:09
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­­ö­g­­ö­­s­­­ ­­­l­á­­­n­­­y­o­­­k­­ ­­v­á­r­n­­­a­k­­ ­­­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Nemkellnév
2024. március 22. 15:04
Miért szükséges színészekre bízni a médiavéleményt? Hát azért, mert ők kellően szenzibilisek, rugalmasak, befolyásolhatóak. Ördög Nóra-, Majka-félék is idetartoznak. Felelősségérzetüket ignorálja saját ambíciójuk. Ezt nézi a nép, nap, mint nap...ha bírja. Az ember nem érdekes, ha nem fizet.
trvalik
2024. március 22. 12:45
Szerintem a téma miatt nem vállalta. (hála istennek)
Syr Wullam
2024. március 14. 17:40
Na jó, két percig bírtam nézni ezt az öntelt faszt. 🤮
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!