Donald Trump szívmelengető üzenetet küldött a magyaroknak (VIDEÓ)

2024. április 26. 10:27

„Fantasztikus eredményeket értek el, és nagyszerű miniszterelnökük van” – mondta az Egyesült Államok volt elnöke.

2024. április 26. 10:27

Nyitókép: JEFFERSON SIEGEL / POOL / AFP

„Először is szeretnék köszönetet mondani jó barátomnak, Orbán Viktor miniszterelnök úrnak, valamint az Alapjogokért Központ főigazgatójának, Szánthó Miklósnak, és természetesen Matt és Mercedes Schlappnek, e két csodálatos embernek” – mondta Donald Trump a CPAC konferencián bemutatott videóbeszédében.

Együtt küzdünk egy gigászi harcban, hogy felszabadítsuk nemzeteinket azon gonosz erők uralma alól, akik tönkre akarnak tenni minket.

Minden nap azért harcolunk, hogy megőrizzük kultúránkat, megóvjuk szuverenitásunkat, megvédjük életmódunkat, és megtartsuk a szabadság, a család, és a mindenható Istenbe vetett hit időtálló értékeit” – fogalmazott az Egyesült Államok volt elnöke.

Fantasztikus eredményeket értek el, és nagyszerű miniszterelnökük van

– mondta Donald Trump.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. április 26. 22:02
"a zsoldos seregek általában leszalámizták az önkéntes hazafiakat" állitja a történelmet soha nem tanult Pretorian. Nem is tudta alátámasztani példákkal a példátlan baromságát. Pedig felhozhatta volna a Kutuzov, vagy Sztálin, vagy Castro vezette hadakat, vagy az afgánokat akik HÁROM VILÁGHATALOM jól fizetett seregeit futamitották meg.
Tommaso
2024. április 26. 21:55
Valami baj lehet abban az országban, ha két - abszolút alkalmatlan, 80 év körüli jelölt közül kerül ki a következő négy évre az Államok elnöke. PUTYIN - ellentétben a korábbi választásokkal - most nem avatkozik bele. Bárki lesz is az elnök, számára főnyeremény, mert a Nyugatot nem lesz, aki vezesse.
Pretorian
2024. április 26. 17:45
Érdemes tanulni a történelemből, mert az emberi önös érdekek, gyengeségek sokszor bezavartak. Ezek alapján középtávon a zsoldos seregek általában leszalámizták az önkéntes hazafiakat. Néhány emlékezetes győzelem azért volt, van és lesz! Az, hogy van esély OV hathatós munkájával a zsoldosok visszaszorítására hatalmas fegyvertény és nagy reményt jelent! Gratulálok hozzá és reménnyel tölt el!
files32
2024. április 26. 15:38
Törököknek küldte azt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!