Skinheadek támadtak Joshi Bharatra

2009. november 05. 16:49

A bőrfejűek egy vonaton fenyegették meg a műsorvezetőt.

2009. november 05. 16:49
Mindez a nemrégiben megjelent, Joshi életéről szóló könyvben olvasható. A műsorvezető Pécsre ment vonattal, a helyjegyes fülke - ahol ült - üres volt, de csak addig, amíg az induláskor be nem rontott hat skinhead. Provokálni kezdték, és ízléstelen vicceket meséltek.

Joshi humorral vágott vissza a bőrfejűeknek, egy viccel válaszolt nekik: "Miért találták fel a fehér csokoládét? Azért, hogy a néger gyerek is összemaszatolhassa magát.". Joshi végül összebarátkozott a támadóival, és még az éjszakát is náluk töltötte.

Szkinhedek támadtak rá Joshi Bharatra (Bors)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teglagyarimegallo
2009. november 06. 19:36
szpal: gyönyörű szájt pl. ilyen kommentekkel: "Weisz rabbi ezer éve nem láttalak már kezdtem azt hinni, hogy szappan lett belőled..."
mrjoshua
2009. november 06. 12:54
Frei Tamási magaslatokba szállt ez az ürge.
honphibu
2009. november 06. 12:24
Az én életemről szóló könyvben sokkal jobb viccek vannak.
szpal
2009. november 06. 00:37
a náczivadász zsidógyerekek is viccesnek találják: http://www.naczivadasz.com/index.php?q=content/joshi_bharat_szkinhedekkel_baratkozik_es_rasszista_vicceket_mesel
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!