Saját erőből milliomos 16 évesen

2010. augusztus 16. 11:41

Egy angol kamasz 14 éves korában alapított webalapú cégével két év alatt kereste meg első dollármillióját. Az innovatív vállalkozó Mac-programokat árul és hirdetési rendszert üzemeltet.

2010. augusztus 16. 11:41

Az angol Christian Owens még csak tizenhat éves, de már milliomos. A fiatal srácnak két év alatt sikerült egy webes szolgáltatáscsomaggal egy millió dollárt keresnie. A Mac Bundle Box nevű oldal nyomott áron kínál korlátozott ideig Mac OSX-re tervezett alkalmazásokat.

A titok nyitja a termékkapcsolás: a webáruház csomagban kínálja a programokat, így sikerült a fejlesztőkkel olcsóbb árakat kialkudnia. Az üzleti modell másik része is sikeres, a Branchr néven futó hirdetési rendszer évi 800 ezer dollárt termel és 8 embert foglalkoztat. Christian egyébként a profit bizonyos részét jótékonyságra fordítja és példaképe Steve Jobs.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!