Szunai Linda a legszebb

2011. július 15. 10:18

A 2011-es Miss World Hungary Szunai Linda, a Miss Universe Hungary Lipcsei Betta lett, a Miss Earth Hungary címet pedig Szabó Dóra nyerte. A nézők a siket Weisz Fannit találták a legszebbnek, ő lett a Miss Intercontinental díj nyertese.

2011. július 15. 10:18

Első alkalommal rendezte meg közösen a TV2 és a Magyarország Szépe Kft. hazánk legrangosabb szépségversenyét A Szépségkirálynő választást. A versenyre több mint 2000 lány jelentkezett, a döntőbe már csupán 20 lányt választott be a 15 tagú zsűri Andy Vajna vezetésével. Az értékelésben részt vett Makány Márta divattervező, Zsidró Tamás mesterfodrász, Mihelisz Norbert autóversenyző, Rubint Réka, Dammak Jázmin, a Miss Universe Hungary 2008-as győztese, Kasza Tibi fotós-énekes, a világhírű énekes Haddaway és a Magyarország Szépe Kft. egyik tulajdonosa.

A csütörtök esti díjátadót a Majka és Rákóczi Ferenc vezette. A Miss Earth versenyre Szabó Dóra utazhat Thaiföldre. Az első udvarhölgy, a brazíliai Miss Universe-en Lipcsei Betta, a Sport TV műsorvezetője képviseli hazánkat. A Szépségkirálynő, a Miss World Hungary cím tulajdonosa, aki egy éven át viselheti a koronát, a 18 éves Szunai Linda lett. A szakmai zsűri mellett a nézők a siket Weisz Fannit találták a legszebbnek, ő lett a Miss Intercontinental díj nyertese, aki Spanyolországban képviselheti majd Magyarországot.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zázrivecz
2011. július 18. 12:16
Az eredményről és a nyertesekről megegyezik a véleményem az előttem szólókkal. Engem még egy szó fogott meg: "Kasza Tibi fotós" Fotós? Kicsoda? A Kasza? Hagyjuk már a hülyeséget. Itt látszik a celeb igénytelenség ami tombol hazánkban, hogy nem tudnak megkülönböztetni egy fotóst egy photoshoppostól. Kasza barátunk az utóbbi csoportba tartozik. Életében nem készített még egy olyan képet amit nem kellett rommá photoshoppolni, hogy valahogy nézzen ki.
Trükkök Százai...
2011. július 17. 21:41
Anorexiás bolhák.
duzur
2011. július 16. 16:58
Ez az a Weisz néni akit Semjén Zsolt meg akart nyugtatni ?...
Göbbels
2011. július 15. 14:27
Hát most a három itteni kép nem egy muffé? Nem sokat adnak értük Dubaiban, mert nem szőkék! Tényleg olyanok, mint az elem nélküli zsebrádió: semmit nem lehet fogni rajta!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!