Nem akarják a homoszexualitás elfogadására nevelni gyerekeiket a bajorok

2016. december 21. 09:36

Elfogadást nem, inkább toleranciát és tiszteletet javasol a bajorországi kulturális miniszter, aki új nevelési irányelveket léptetett életbe a bajor diákok családi és szexuális nevelését illetően.

2016. december 21. 09:36

Új irányelveket léptetett életbe az iskolák családi és szexuális nevelését illetően Ludwig Spaenle bajor kulturális miniszter hétfőn, írja a Junge Freiheit. Természetesen élénk vitát robbantott ki a CSU-s politikus döntése. Az irányelv-tervezetben ugyanis még az emberek szexuális hozzátartozásuktól független elfogadásáról volt szó. A végleges irányelv az elfogadás helyett inkább toleranciát és tiszteletet javasol, amellett, hogy határozottan tiltja a diákok tanárok általi ideologizálását és indoktrinálását.

A diákokat a bajorországi iskolák 9. és 10. osztályában nevelnék erre, a különböző szexuális irányultságokkal már a 7. osztályban megismerkednének. 

A Junge Freiheit hozzáteszi: a németországi vita háttterében azon melegjogi szervezetek célkitűzései állnak, akik Németország-szerte viszont szeretnék látni a tantervekben a különböző szexuális orientációkat és magatartásformákat. Több tartományban, így például Hessenben és Baden-Württembergben, valamint az északi Schleswig-Holsteinben tiltakoztak ezellen. A melegjogi szervezetek fő célja, hogy a diákokat az iskolák a különböző szexuális orientációk elfogadására neveljék, írja a jobboldali hetilap.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2017. január 19. 12:31
épp ideje a többségi normalitás mellett hivatalosan is szót emelni az agresszív minoritások fülsiketítő rikácsolására.
Andre1bp
2017. január 13. 22:40
Ne propagáld a pedofíliát! A könyvben konkrétan oldalakon keresztül taglalják, hogyan fogdossa egy kisfiú a saját apja farkát a zuhany alatt. beteg egy könyv.
Csigorin
2016. december 28. 10:01
Bazmeg, itt a bizonyitek, a buzik meg akarjak rontani a gyerekeket. Es meg ezek akarnak orokbefogadni, ja, latszik hogy miert!
Bölcs Ész
2016. december 28. 10:01
Miért kéne az aberrációt normálisnak hazudni? Ilyen alapon a vérfertőzést, a poligámiát, a pedofíliát és a zoofíliát is hazudhatnánk normálisnak. Mindegyik szexuális aberráció abnormális.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!