Most épp a DK kapta kamuzáson Karácsony Gergelyt

2021. május 19. 16:44

Te akkor még a parlamentben nem mondhattad ki sem Simicska nevét, sem mást, legalábbis az ülésteremben nem, mert nem voltál képviselő – cáfolta Szabó Zoltán gyurcsánypárti képviselő Karácsony Gergely azon állítását, miszerint ő mondta volna ki elsőnek Simicska Lajos nevét a parlamentben.

2021. május 19. 16:44
null

Az immáron a Párbeszéd, az LMP és az MSZP közös miniszterelnök-jelöltjének szombati bejelentésén hangzott el a következő kitétel: „A politikának végre az életünkről kell szólnia, és olyan országot kell építeni, ahol az élet nem csupán a politikáról szól” –majd hozzátette: büszke rá, hogy a Parlamentben ő volt az első képviselő, aki számon kérte Orbán Viktoron az „oligarchák támogatását”, s ő mondta ki először Simicska Lajos nevét, akit mára lecseréltek a „még simicskább” Mészáros Lőrincre.

A kijelentésre szerdán Szabó Zoltán gyurcsány-párti képviselő válaszolt: 

Úgy tűnik azonban, hogy Karácsony Gergely nem csupán nyelvtudása, tudományos karrierje vagy épp szakmai előélete kapcsán hangoztat a valóságtól eltérő tényeket, de immáron saját kacskaringós politikai előéletét is igyekszik sokkal harciasabbnak és aktívnak beállítani.

„Hát, kedves Gergő, erre ne legyél büszke, pontosabban ne erre legyél büszke. 1998-2010 között csak én magam több tiucatszor mondtam ki a parlamentben Simicska nevét, korántsem dicsérőleg.

Te akkor még a parlamentben nem mondhattad ki sem Simicska nevét, sem mást, legalábbis az ülésteremben nem, mert nem voltál képviselő. Szóval inkább arra légy büszke, amit valóban megtettél – szerintem van mire” – írta posztjába Szabó Zoltán. 

Fotó: MTI/Mónus Márton

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. május 27. 08:03
"Te akkor még a parlamentben nem mondhattad ki sem Simicska nevét, sem mást, legalábbis az ülésteremben nem, mert nem voltál képviselő. Szóval inkább arra légy büszke, amit valóban megtettél – szerintem van mire" Fel is sorolom:
amca
2021. május 20. 22:57
Szabó nevű 0.000,ez kb a 9 8564 231 .senki. Ehhez képest jogsinélküli maga a Csomolungma.8848 m magas. Igaz,még KRESZ vizsga sincs meg.
egy genetikusanalattvaló
2021. május 20. 18:52
"Szóval inkább arra légy büszke, amit valóban megtettél – szerintem van mire” Hát igen, van: Rovarhotelek Méhlegelők Sárga festék az utakon Hiperpasszív nyelvtudás Nem tudjuk kik által az önéletrajzba csempészett PHD fokozat
Isten jobb keze
2021. május 20. 13:32
A tégla Xdxd
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!