Cseh lap: Orbán Viktor egy eddig ismeretlen kihívással fog szembenézni

2022. január 21. 08:16

A Novinky.cz cikke szerint a felmérések arra utalnak, hogy a Fidesz az egyesült baloldalt is képes lesz legyőzni.

2022. január 21. 08:16
null

A Fidesz és Orbán Viktor miniszterelnök április harmadikán egy eddig ismeretlen kihívással, az egyesült ellenzékkel fog szembenézni – emelte ki cikkében a Novinky.cz. A lap azt írja: a tizenkét éve hatalmon lévő Fidesszel szemben baloldali, liberális, környezetvédő és jobboldali pártok széles koalíciója indul a választásokon. A felmérések arra utalnak, hogy a Fidesz az egyesült ellenzéket is képes lesz legyőzni,

amely tavaly október óta elveszítette a választók három százalékának támogatottságát, míg a Fidesz két százalékot erősödött.

Orbán semmit sem hagy a véletlenre és a választások előtt bejelentett néhány nagyon közvélemény-barát lépést. A cikk ezt követően ismertette a nyugdíjasokra, a gyermeket nevelő szülőkre, a katonákra és a rendőrökre vonatkozó kormányzati intézkedéseket, kitérve a minimálbér emelésre, az üzemanyag-, energia- és hat alapvető élelmiszer árplafonjára is. Orbán ezekkel az intézkedésekkel reagált az inflációra, amely tizennégy éve nem volt ennyire magas az országban. Az ellenzék szerint a magyaroknak nagyobb segítséget jelentene a 27 százalékos ÁFA csökkentése.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Elmekortan
2022. január 22. 19:22
Azért a keresztyén magyar diktatúráról egy meglepő, meghökkentő adalék Balatonfüreden. A kerek templom közelében, a kikötőnél van egy tájékoztató tábla. Több más dolog mellett a következőket mutatja: Zsidó Kiválóságok Háza valamint Hit Gyülekezet. Nem katolikus templom vagy evangélikus vagy református templom irányát mutatja. Mindenki látja különben, ömlik a pénz Füredre, milliárdokból építkeznek itt, intézményeket újítanak fel, nagyon nagyon drága lakásokat építenek, még a covid mellett is tömegek kirándulnak, nyaralnak, sportolnak itt. Nagyon sokan szeretnének fürediek lenni!
Rocktoberi
2022. január 22. 15:03
"Az ellenzék szerint a magyaroknak nagyobb segítséget jelentene a 27 százalékos ÁFA csökkentése." Ostoba barmok. A kereskedelem seperc alatt lenyel bármilyen áfacsökkentést.
Reszelő Aladár
2022. január 22. 11:23
Rohadt ismeretlen lehet az a kihívás, hogy az ellezéket kell legyőzni. Amúgy meg nem merik leírni, mi mindent tett a kormány, mert félnek egy lázadástól, hogy náluk miért nincs ilyen.
Pitypangocska
2022. január 21. 18:13
Gyerünk magyarok! Mutassuk meg a világnak, hogy a mi jövőnkről mi döntünk! Hajrá Magyarország! Hajrá Orbán Viktor!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!