Stabil az állapota a Honvédkórházban megszúrt orvosnak

2022. június 03. 21:02

Az orvost csütörtök este szúrta mellkason egy beteg.

2022. június 03. 21:02
null

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ pénteken a Facebook-oldalán azt írta: az azonnali ellátásnak és műtétnek köszönhetően stabil az állapota annak az orvosnak, akit

az intézmény egyik osztályán kezelt beteg egy késsel mellkason szúrt.

Az eset kapcsán a rendőrség büntetőeljárást folytat.

A kórház hozzátette: további információt a beteg jogaira és a nyomozás érdekeire való tekintettel nem adhatnak.

Az elkövetőt a rendőrség a kórházban őrzi

Az esetről a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken számolt be a police.hu oldalon. Azt írták: az 54 éves elkövetőt a rendőrség a kórházban őrzi, és az ügyben emberölés kísérletének gyanúja miatt indult vizsgálat.

A 39 éves orvos a szúrás következtében életveszélyesen megsérült.

(MTI)

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2022. június 04. 14:17
Fül-orr-gége, ha jól emlékszem. A támadó zavart elmeállapotú. Tragikus, de a villamoson éppúgy megtörténhetett volna. Köztudott, h. őrültek is mászkálhatnak köztünk. Sors bona nihil aliud. Mielőbbi gyógyulást kívánunk a sértett orvosnak és őszinte együttérzés, ez baleset volt. Csodálkozom, h. nem voltak többen a rendelőben, bár nem tudom, mi ilyenkor a helyes. Vszg. ordítva kirohanni, v. megpróbálni valamivel jókora ütést mérni a támadóra, természetszerűen hátulról. Lehet egy sürgősségin nagyon sokat is várni. Egyszer mélyvénás trombózissal a Honvédban órákat vártam, fájt is, végül mintaszerűen elláttak.
Burmin
2022. június 04. 12:49
Lehet hogy fémdetektoros kaput kéne fölszerelni vagy a beléptető motoz. Sajnos ez van, ide jutottunk..
blondiner
2022. június 04. 12:29
Érdekes a negatív vélemények száma. Ebben az esetben örülök annak, hogy a megszúrt orvos állapota stabilizálódott - válságos, életveszélyes állapotban volt tegnap. Jobbulást kívánok a sérült doktornak!
formaegy
2022. június 04. 11:38
Nem tagadom, szívesen lennék - elég 15 perc, de annyi kell - ennek a nyomorék "betegnek" az ápolója. Azt is megbánná, hogy megszületett!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!