Adománygyűjtést indítottak Gyurcsány Ferenc nyugdíjaztatására

2022. szeptember 29. 09:59

„Mind ismerjük Ferit. Ideje, hogy kevesebbet lássunk belőle a közéletben” – olvasható a Momentum politikusának adománygyűjtésén.

2022. szeptember 29. 09:59
null

Úgy tűnik, Gyurcsány partizános interjúja nem aratott osztatlan sikert. Erre utal Csillag Tamás, a Momentum Mozgalom egyik alapítójának Facebook-bejegyzése is. 

Gyurcsány részéről nulla felelősségvállalás. Ők nem tehetnek róla. Ők ott se voltak…

– írta Csillag Tamás az áprilisi választási vereséggel kapcsolatban.

A Momentum politikusa szerint párhuzam fedezhető fel Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor között abban, ahogy Márki-Zay Péterre hivatkoznak, ahogy név szerint meg sem említik őt, csak „jelöltnek” vagy „a hódmezővásárhelyi polgármesternek” hívják a korábbi miniszterelnök-jelöltet.

– fogalmazott Csillag, aki bejegyzéséhez egy hivatkozást is fűzött, amely egy adománygyűjtő weboldalra mutat. Eszerint Gyurcsány nyugdíjazására 20 000 fontot (átszámítva 9 330 000 forintot) szánnának az adományozók. 

Nyitókép: YouTube képernyőfotó

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2022. szeptember 29. 16:02
A Fidesz nem tartana itt Gyurcsány nélkül. Nagy szívességet tesz nekik ez a pojáca. A halála napjáig az elveszett hatalom után fog remegni.
tapir32
2022. szeptember 29. 15:16
Miért jutalmazzák meg ezt az alakot?
Zaajan
2022. szeptember 29. 14:50
Micsoda kis gerinctelen aljadék férgek ezek. Élvezkednek feeivel minden lukban , majd utána cikizik a haverok előtt. Persze az nem esik le nekik, hogy mivel már jártak feriben ez végzetes.
Syr Wullam
2022. szeptember 29. 13:35
Ez a Csillag nem az a kis nyomentumos buzi, aki Angliában sírt az iPhone-ok hazai ára miatt? Ja, de.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!