Külügyminiszterek a NATO csúcson: We are the world!

2015. május 14. 21:35

A NATO főtitkára mellett külügyminiszterek és vezető diplomaták énekelték kart karba öltve Michael Jackson slágerét egy szerda esti gálavacsorán.

2015. május 14. 21:35

A NATO antalyai tanácskozásának szerdai ülésnapja szokatlan jelenettel zárult: az esti vacsorán fellépő, Enbe Orkestrasi nevű zenekar vezetője a színpadra szólította a megjelent diplomatákat és politikusokat, hogy együtt énekeljék el Michael Jackson „békedalát”.

Az eredmény a felvételen látható: a görög és a török miniszter egymás kezét fogva énekel, és még a főtitkár, Jens Stoltenberg, illetve az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője, Federica Mogherini is dalra fakad.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Laikus érdeklődő
2015. május 15. 08:28
A következő bulira ajánlanám a Cranberries ZOMBIE c. dalát. Bevehetnék még Putyint és néhány haverját a kórusba, hogy ütősebb legyen a szöveg és a klipp. https://www.youtube.com/watch?v=orXPf9yZNjQ
wartog
2015. május 15. 08:14
Az Orosz, Kínai, Indiai,Kazah,Iráni stb külügyminiszterek meg azt fogják legközelebb énekelni, hogy: We are the Champions!
MZ/X
2015. május 15. 08:02
Hogy csillog most a sok szétbombázott ország népeinek szeme...
justiceforhungary
2015. május 15. 06:11
Hiroshima Nagasaki
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!