Brit turistákat ütlegelt egy férfi a Budapest-Prága vasúton

2018. július 04. 20:15

A támadó vizespalackot is dobott az öt egyetemistából álló társaságra.

2018. július 04. 20:15

A Budapest-Prága vasútvonalon egy szlovák férfi Budapestre tartó brit egyetemistákat kezdett ütlegelni – számol be az Express bulvárlap.

A lányokból álló társaságra egy 50-es éveiben járó, az Express szerint szlovákul beszélő férfi rontott rá fülkéjéből kilépve. A videofelvétel csupán másodpercekkel azután készült, hogy a férfi egy vizespalackkal is megdobta a magyar fővárosba tartó turistákat.

Az ötfős csapat elhagyta a fülkét, de a férfi a folyosóra is utánuk ment, mikor az egyik lány megpróbálta lefényképezni a támadót.

A vonat személyzete, a férfit egy másik kocsiba helyezte át, és 40 euróra bírságolta.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2018. július 05. 09:06
Azért arra kíváncsi lennék mit tett a brit csürhe.
Saluki
2018. július 05. 09:03
Arról persze nem szól a fáma, hogy mit is csináltak azok a brit turisták. Akikkel azért van szerencsém találkozni és minimum 3 vizespalackot dobálnék rájuk egyenként. Üvöltöznek, hőzöngenek, beszólnak, a többi mbert krvára leszarják. Aztán csodálkoznak, dehát ők turisták...
Azember12
2018. július 05. 08:47
A brit mentlaitast es a jelenlegi helyzetet ismerve a kovetkezo tortenhetett: Pofatlanul viselkedve orjongtek a kabinban kb a labukat is feltettek stb Tudjak hogy hogy ha provokalnak onekik lessz igazuk es semmi bajuk nem lessz. (Pussy pass). Sot a vonat ceg majd fizeti az utat meg a hotelt stb..Angliaban nem merne szolni senki mert ok no nemuek szoval te ferfikent alapbol vagy bunos a rendorseg szamara mivel ok a gyengebb uldozott nem. A lanyok hozzaszoktak hogy ok magasabb renduek egy feher ferfinal mivel nincs sem disability-je (fogyatekossaga) sem pedig kissebseghez tartozo (Vallasi, Szin, vagy nepcsoport) ami azt jelenti hogy feher ferfi a tobbsegi tarsadalombol mint elnyomo jelenik meg. Ma a nyugati tarsadalomban kell lenni egy kartyaja az embernek az elobb felsorolt dolgok egyikebol hogy tarsadalmi/es Jogi vedelmet kapjon.(jelen esetben egy Pussy pass. De a legerosebb egy Transvestita-Homoszexualis-Fekete_muslim vallasu-Dislexias-toloszekes ember(?) nek van. Az ellen te neked soha nem lessz igazad. Az oreg Tot meg gondolom szolt mint egy civilizlat, de azert kemeny hogy legyen rend. Nahat ez meglepte a lanyokat akik pontossan tudjak hogy pussy pass-uk van. Innentol kezdve meg csak a ket vilag osszaborulasanak vagyunk szemtanui..Ennyi...Egy ilyent viszont vegletekig lehet hype olni. Mar most ujsagban van leeht Talk show ba hivni alanyokat meg majd parlamenti feloszalasban is hivatkozni a rasszista naci no gyulolo Magyar/Szlovak/Cseh emberekre. Lehet mondani hogy a vasuttarsasag nem lep fel kelloen stb.. persze ennel sokkal rosszabbak tortennek naponta Angliaban (Londonban is mar kb 90 embert szurtak halalra eddig iden) de ha egy Arab vagy fekete csinlja akkor hamar kiderul hogy a lanyok hibaja. Pussy Pass gyengebb feher lanyoknak...)
sersem4
2018. július 04. 23:04
És? Nemek közötti egyenlőség van. Férfi is nyugodtan verhet nőket is, nincs helye nemi diszkriminációnak. Egyébként a brit nők közönségesebbek tudnak lenni két pohár után, mint az ukrán szénbányászok fizetésnapon a krimóban, ladyk már rég nincsenek sehol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!