Románia: állatorvost küldtek ki egy megyei kórház ellenőrzésére

2020. július 24. 08:48

A jelek szerint a galaci megyei kórházban híre-hamva sincs a sertésinfluenzának – állapítja meg a Főtér.ro.

2020. július 24. 08:48
null

A Főtér információi szerint a galaci megyei tanácselnök, Costel Fotea (aki PSD-s), és a kórház igazgatója, Alina Valentina Dobrea tartottak egy satótájékoztatót, ahol többek között arról esett szó, hogy a helyi PNL-sek legutóbb egy olyan ellenőrző bizottságot küldtek a megyei kórházba, amelyet egy állatorvos vezetett, és volt benne még egy ügyvéd és egy radiológus.

A megyei tanácselnök kétségbe vonta, hogy egy állatorvos vagy egy ügyvéd kompetens lenne egy több mint 1300 ágyas egészségügyi intézmény ellenőrzésében – igaz, egy ellést jogilag teljesen korrekten tudnának együttes erővel levezetni – teszi hozzá a portál.

(Kép forrása: Főtér.ro)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PTYA
2020. július 24. 14:17
Hogyis volt az a történet, amikor email-t akartak küldeni Moliere-nek? Asszem a kluzsi román szinház müvészeti vezetőjének volt az ötlete...
nempolitizálok
2020. július 24. 13:41
Sokan mondják, hogy a románok állatok. (A romániai magyar NEM román ballibsik!)
kisgul
2020. július 24. 11:43
6 Házinak csorog a nyála!Hely ha egyszer őt is felkérnének egy ilyen nemes feladatra!
Veernewl
2020. július 24. 11:21
Magas szintű önkritikáról tettek tanúbizonyságot. Mégiscsak fejlődőképesek? Muahahhaaaa...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!